Εν αναμονή του νέου τους άλμπουμ Moon Music στις 4 Οκτωβρίου, οι Coldplay κυκλοφόρησαν άλλο ένα single, με τίτλο "We Pray", στο οποίο συμμετέχουν ο Νιγηριανός rapper Burna Boy, η Βρετανίδα μουσικός-φαινόμενο Little Simz, η Elyanna, με καταγωγή από την Παλαιστίνη και την Χιλή καθώς και η Tini, με καταγωγή από την Αργεντινή.

Πρόκειται για το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο δέκατο άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος (που φέτος επισκέφθηκε και την χώρα μας για δύο sold out εμφανίσεις), Moon Music, από το οποίο έχουμε ήδη ακούσει και το single "feelslikeimfallinginlove", το video clip του οποίου μάλιστα γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

H live πρεμιέρα του "We Pray" έγινε στο φετινό Glastonbury Festival της Αγγλίας, με τις Little Simz και Elyanna να μοιράζονται την σκηνή μαζί με τους Coldplay μπροστά σε περισσότερα από 100.000 άτομα.

Πριν λίγες ημέρες το Billboard ανακοίνωσε πως από τον Μάρτιο του 2022 που ξεκίνησε το Music of the Spheres Tour, οι Coldplay κατέχουν επισήμως το ρεκόρ για την πιο επικερδή ροκ περιοδεία όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 8,8 εκατομμύρια εισιτήρια και σημειώσει κέρδη που ξεπερνούν τα 945,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ακούστε το "We Pray" των Coldplay feat. Burna Boy, Little Simz, Elyanna & Tini και δείτε το tracklist του Moon Music παρακάτω..

Coldplay – ‘Moon Music’ tracklist:

‘Moon Music’
‘feelslikeimfallinginlove’
‘We Pray’ (ft. Little Simz, Burna Boy, Elyanna & Tini)
‘Jupiter’
‘Good Feelings’ (ft. Ayra Starr)
‘🌈’
‘iAAM’
‘Aeterna’
‘All My Love’
‘One World’ 

Κεντρική φωτογραφία: Anna Lee, via Instagram

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured