Σε συνέντευξή της στο Vulture που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 26 Αυγούστου, η Charli XCX αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του hit album της, BRAT.

Αν και δεν διευκρίνησε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, η 32χρονη μουσικός και trendsetter άφησε να υποννοηθεί πως μπορεί και να είναι άλλο ένα “full-length project” για τους fans της. Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται σε κάποιο remix album, απάντησε «όχι, δεν είναι, αλλά σίγουρα κινείται εντός της bratosphere, ας πούμε».

Το έκτο studio album της Charli XCX κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και κατάφερε να σκαρφαλώσει στο No. 3 του US album chart. Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν και δύο πολυσυζητημένες συνεργασίες, το “Girl, So Confusing” με την Lorde και το “Guess” με την Billie Eilish.

Στις 14 Αυγούστου η Charli μοιράστηκε στα social πως είχε ένα ακόμη remix στις αποσκευές της, ενώ επιβεβαίωσε στο Vulture πως έχει μισοτελειωμένο και ένα rework του “Sympathy Is a Knife”, το οποίο φημολογείται ότι αναφέρεται στην Taylor Swift.

Διαβάστε επίσης:
Τα brat κορίτσια της pop: Η Charli, η Chappell, η Sabrina και οι άλλες

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured