Κανένα περιθώριο ανησυχίας δεν άφησε ο Bruce Springsteen ως προς το μέλλον της E Street Band, σε πρόσφατη συναυλία του στο Citizens Bank Park της Philadelphia: «Είμαστε εδώ, εδώ και 50 γαμ*** χρόνια!, σιγά μην σταματήσουμε!» δήλωσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές. «Ξεχάστε όλα αυτά, τα "αποχαιρετιστήριες περιοδείες" και όλες αυτές τις μπούρδες! Ήμαρτον! Η E Street Band δεν είναι για τέτοια!» συμπλήρωσε. «Γίνεται να πεις αντίο σε χιλιάδες άτομα που φωνάζουν το όνομά σου; Άντε από εδώ! Δεν πάω πουθενά!» 

Ο θρύλος της ροκ οδηγήθηκε σε αυτές τις δηλώσεις, όταν άρχισε να διαδίδεται έντονα στον Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες πως η τρέχουσα περιοδεία του με την E Street Band είναι εν εξελίξει πάρα πολλούς μήνες συνεχόμενα και πως το "Boss" σκέφτεται να αποσυρθεί. O Springsteen φρόντισε να αποκλείσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και καθησύχασε τους fans του πως σκοπεύει να συνεχίσει ακάθεκτος. 

Ο κιθαρίστας της E Street Band Steven Van Zandt επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο διάλυσής τους σε συνεντεύξεις του: «Δεν βλέπω κάποιο τέλος στο ορίζοντα, για να είμαι ειλικρινής, ειδικά στην Ευρώπη είμαστε μεγαλύτεροι από ποτέ! Πιστεύω μπορούμε να παίζουμε κάθε καλοκαίρι, για πάντα, φίλε μου».

Διαβάστε επίσης:
Είναι αυτή η καλύτερη μουσική περιοδεία στον κόσμο;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured