Προκειμένου να αφοσιωθούν στα solo projects τους, τα μέλη των Black Midi -του βρετανικού post-punk σχήματος που είχε συναρπάσει τους κριτικούς με τα τρία του άλμπουμ, με τελευταίο το Hellfire του 2022- διέλυσαν προσωρινά το συγκρότημα. Έτσι, ο frontman τους Geordie Greep μόλις ανακοίνωσε το πρώτο του solo album, με τίτλο The New Sound, το οποίο αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου στα ψηφιακά και φυσικά δισκοπωλεία, από την Rough Trade.

O δίσκος, που ηχογραφήθηκε στο São Paulo της Βραζιλίας και στο Λονδίνο, θα περιλαμβάνει 11 κομμάτια και το πρώτο του single, “Holy, Holy”, βρίσκεται ήδη εκεί έξω. 

«Όσο ηχογραφούσα το The New Sound, ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα σε λογοδοτήσω σε κανέναν», δήλωσε σχετικά ο Greep. «Κάθε αυθόρμητη ιδέα που είχα μπορούσα να την ολοκληρώσω μέχρι τέλους. Όταν είσαι σε ένα συγκρότημα, έχεις συχνά αυτό το συναίσθημα του "μπορούμε να κάνουμε τα πάντα", αλλά είσαι επίσης κάπως περιορισμένος με αυτήν την προσέγγιση, και μερικές φορές είναι καλό να κάνεις και κάτι άλλο, και να μην μένεις προσκολημμένος.»

Δείτε παρακάτω το (γυρισμένο μέσα σε μία αίθουσα bowling) video clip του "Holy, Holy" καθώς και το tracklist του The New Sound:

The New Sound tracklist

01 Blues
02 Terra
03 Holy, Holy
04 The New Sound
05 Walk Up
06 Through a War
07 Bongo Season
08 Motorbike
09 As If Waltz
10 The Magician
11 If You Are but a Dream

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured