Το Primer Music Festival, έφερε και φέτος στην Ελλάδα τους superstars της παγκόσμιας EDM όπως κάνει σταθερά από το 2018.

Martin Garrix, Eric Prydz, Royksopp live, Kolsch, Agents of Time, Argy, Morten, Gordo, Miss Monique, Juisy M., Tujamo, Christian Cambas, Nick Jojo, Pedrik και Playmen επαναπροσδιόρισαν την έννοια του φεστιβαλικού πάρτυ, σε δύο ημέρες και 18 ώρες μουσικής που κάλυψαν όλο το φάσμα του σύγχρονου ηλεκτρονικού χορευτικού ήχου.

Και όλα αυτά, με τη συνδρομή του εντυπωσιακότερου stage που έχουμε δει ποτέ σε ελληνική διοργάνωση: 800 τμ οθονών led, lasers, φωτιζόμενα βραχιόλια, άρτια visual fx και ήχος, συνδυάστηκαν για να δώσουν ένα τελικό αποτέλεσμα που άφησε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα και ανέβασε τον πήχη όσο καμία άλλη παραγωγή στο παρελθόν.

Ξαναζήστε την ατμόσφαιρα του MAIN STAGE του Primer Music Festival, μέσα από τις παρακάτω αξέχαστες εικόνες:

Εκτός από το μοναδικό στα ελληνικά χρονικά MAIN STAGE , εντύπωση έκανε, τόσο μουσικά όσο και αισθητικά, και το AFTERHOURS STAGE όπου μεταφέρθηκε η δράση το βράδυ του Σαββάτου , παρατείνοντας τον χορό μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Δείτε παρακάτω και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Afterhours Stage, στο Tae Kwon Do:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured