Οι Night Beats, το μουσικό τρίο από το Σιάτλ που βρίσκεται εδώ και καιρό σε ευρωπαϊκή περιοδεία, έκανε  την Παρασκευή τη στάση του στην Αθήνα, βρίσκοντας ένα 6 D.O.G.S. κατακλυσμένο από κόσμο, για χάρη του οποίου έπαιξαν με την ψυχή τους, δίνοντας μια πολύ όμορφη συναυλία.

Βέβαια οι Αμερικανοί βρήκαν και το κοινό «έτοιμο», μιας και λίγο νωρίτερα το είχαν ζεστάνει ιδανικά οι δικοί μας Acid Baby Jesus με το support σετ τους. Εμφανής η live εμπειρία που έχουν αποκτήσει παίζοντας σε Η.Π.Α., Καναδά και Ευρώπη, φάνηκε από τις πρώτες κιόλας νότες. Κεφάτοι και με αίσθηση του χιούμορ, οι Acid Baby Jesus έδωσαν μια γερή πάσα στους headliners της βραδιάς με τραγούδια σαν τα "Vegetables", "Horse" και "Homo Sapiens".

Nightbeats_2_Acid_Baby_Jesus

Οι οποίοι headliners ανέβηκαν στη σκηνή γύρω στις 11:30, με διάθεση στα ύψη και με τον ψυχεδελικό/garage ήχο τους να γεμίζει το 6 D.O.G.S. Σε όλη τη διάρκεια του λάιβ οι Night Beats είχαν τον κατάλληλο συνδυασμό πάθους, έντασης και τεχνικής ώστε να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό ακροατήριο και κατάφεραν να μεταδώσουν την ενέργειά τους και στον κόσμο.

Ντραμς, κιθάρα και μπάσο ηλέκτριζαν συνεχώς την ατμόσφαιρα και ανέβαζαν την ένταση σε κάθε νότα, ενώ σε τραγούδια όπως τα ''Shadow In The Night'', ''They Came Through The Window'' και ''New Word'' ο χώρος σειόταν, με τον κόσμο να τραγουδάει τους στίχους σχεδόν ουρλιάζοντας –πολλοί πιστεύω θα έφυγαν με κλειστό λαιμό από το 6 D.O.G.S. εκείνο το βράδυ. Δεν έλειψε βέβαια και το γνωστό «σπρωξίδι» των πιο φανατικών φαν σε στιγμές παραληρήματος. Ένα έθιμο που εφαρμόζεται συχνά σε συναυλίες και που καλό θα ήταν, ίσως, όσοι το τηρούν να σκεφτούν ότι γίνεται αρκετά ενοχλητικό για το υπόλοιπο ακροατήριο. Το ''Puppet On A String'' απογείωσε τη βραδιά, μορφή της οποίας αναδείχθηκε ο Lee Blackwell, δίνοντάς τα όλα σε ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά.

Nightbeats_3

Το καλύτερο όμως οι Night Beats μας το φύλαξαν για το τέλος. Στο encore τους εμφανίστηκαν μαζί με τους Acid Baby Jesus για να παίξουν το ''I'm Not A Young Man Anymore''. Υπήρξε τόσο άριστη η συνεργασία και επικοινωνία των δύο συγκροτημάτων, ώστε νόμιζες ότι πρόκειται για μία μπάντα. Δυστυχώς μ' αυτό το τραγούδι μας είπαν και καληνύχτα, δεν προβλεπόταν άλλο για το encore.

Nightbeats_4

{youtube}eu5U2RJZ2BY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured