Μαρία Χαμηλάκη

Η Taylor Swift εντάχθηκε στην χορεία των καλλιτεχνών που πρόσφεραν χείρα βοηθείας στους πληγέντες από τους τυφώνες της Φλόριντα. Μετά τη σημαντική δωρεά της Dolly Parton του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, η superstar της pop-country έδωσε πέντε εκατομμύρια δολάρια. 

Η δωρεά έγινε υπέρ του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Feeding America που ενισχύει τις προσπάθειες ανάκαμψης από τους τυφώνες Helene και Milton. Σύμφωνα με την CEO της Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, η δωρεά των 5 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στη διανομή βασικών τροφίμων και νερού.

«Μαζί, μπορούμε να έχουμε πραγματικό αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», δήλωσε η Babineaux-Fontenot. «Σε ευχαριστούμε, Taylor, που στάθηκες μαζί μας στο κίνημα αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος σίτισης και που βοηθάς κοινότητες που βρίσκονται σε ανάγκη».

Ο τυφώνας Helene αποδεκάτισε τμήματα της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια και του Ανατολικού Τενεσί, ενώ η Φλόριντα πρόκειται να υποστεί το μεγαλύτερο βάρος από τον επερχόμενο τυφώνα Μίλτον. Εκτός από την Taylor Swift και την Dolly Parton δωρεά για τους τυφώνες έχει γίνει και από το Ίδρυμα των Metallica που προσέφερε 100.000 δολάρια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured