Μαρία Χαμηλάκη

Οι τυφώνες Helene και Milton πλήττουν την πολιτεία της Φλόριντα τις τελευταίες μέρες. Μετά την Dolly Parton που δώρισε ένα εκατομμύριο στους πληγέντες, το Ίδρυμα των Metallica ακολούθησε με τη δωρεά 100.000 δολαρίων. Συγκεκριμένα το All Within My Hands Foundation χάρισε από 50.000 δολάρια στους φορείς υποστήριξης, World Central Kitchen και Team Rubicon.

Ο τυφώνας Helene είναι τώρα η τρίτη πιο θανατηφόρα καταιγίδα που έπληξε τις ΗΠΑ αυτόν τον αιώνα. Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 230, ενώ εκατοντάδες είναι ακόμη αγνοούμενοι.

Η καταιγίδα έφτασε στην ξηρά στις 26 Σεπτεμβρίου και σκόρπισε την καταστροφή σε μια έκταση 500 μιλίων μέσω της Φλόριντα, της Τζόρτζια, της Νότιας Καρολίνας, της Βόρειας Καρολίνας και του Τενεσί, με αποτέλεσμα καταστροφικές πλημμύρες και άνευ προηγουμένου επίπεδα υδάτων.

Το ίδρυμα των Metallica έχει μακρά ιστορία στην φιλανθρωπία για εκείνους που έχουν ανάγκη μετά από κάποια τραγωδία ή καταστροφή. Το All Within My Hands έχει στηρίξει στο παρελθόν την προσπάθεια ανακούφισης από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Το συγκρότημα οργάνωσε επίσης την ετήσια φιλανθρωπική συναυλία Helping Hands για να συγκεντρώσει χρήματα για το All Within My Hands Foundation στις 13 Δεκεμβρίου, στο YouTube Theatre του Λος Άντζελες. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured