Μαρία Χαμηλάκη

Δύο εβδομάδες μετά το "Alone", που ήταν και το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από 16 χρόνια, οι The Cure επιστρέφουν με ένα ακόμη νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ Songs of a Lost World με τίτλο "A Fragile Thing".

Το "A Fragile Thing" που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ τους, Songs of a Lost World, δείχνει ότι οι Βρετανοί βρίσκονται ακόμα σε φόρμα. 

Το Songs of a Lost World αναμένεται την 1η Νοεμβρίου. Αφού καθυστέρησε την αρχική του κυκλοφορία το 2019, το συγκρότημα οργάνωσε την περιοδεία Shows of a Lost World για να υποστηρίξει το άλμπουμ, όπου και έκαναν το ντεμπούτο τους πολλά από τα τραγούδια του (συμπεριλαμβανομένου του "A Fragile Thing").

Τον περασμένο Αύγουστο, επιβεβαιώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του Songs of a Lost World, ενώ ακολούθησε η κυκλοφορία του "Alone", το οποίο κέρδισε το Song of the Week όταν έγινε διαθέσιμο για streaming. 

«Το "A Fragile Thing" καθοδηγείται από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις δύσκολες αποφάσεις και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη μάταιη λύπη που μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις επιλογές», είπε ο Smith, "όσο σίγουροι κι αν είμαστε ότι έχουν γίνει οι σωστές επιλογές… μπορεί συχνά να είναι πολύ δύσκολο να είσαι το άτομο που πραγματικά πρέπει να είσαι».

H tracklist του άλμπουμ:
1. Alone
2. And Nothing Is Forever
3. A Fragile Thing
4. Warsong
5. Drone:Nodrone
6. I Can Never Say Goodbye
7. All I Ever Am
8. Endsong

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured