Μαρία Χαμηλάκη

Στις 9 Οκτωβρίου, όταν θα ήταν τα 84α γενέθλια του John Lennon, κυκλοφόρησε ένα box set με εκδοχές των tracks του "Mind Games" του 1973, οι οποίες είναι κατάλληλες για διαλογισμό.

Οι λεπτομέρειες του box set δόθηκαν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν ο γιος του εκλιπόντος μουσικού Sean Ono Lennon ανακοίνωσε το πρότζεκτ. Αρχικά, τα "mindful remixes" κυκλοφόρησαν στην εφαρμογή Lumeate, προτού επιβεβαιωθεί τόσο η ψηφιακή όσο και η περιορισμένης έκδοσης φυσική κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία της ψηφιακής έκδοσης στις 9 Οκτωβρίου συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησης του John και του Sean. Η φυσική έκδοση θα περιλαμβάνει 3LP και αναμένεται την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου μέσω Capitol/UMe.

Αυτά τα meditation mixes έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους ακροατές να χαλαρώσουν και να τους οδηγήσουν σε βαθύτερες καταστάσεις ενσυνειδησίας. Από το σύνολο των reworks με τίτλο Mind Games – The Meditation Mixes, κάποια κομμάτια έχουν βελτιωθεί εν μέρει με πρόσθετα όργανα από τον Sean, ενώ ο Scott Holingsworth έχει κάνει τροποποιήσεις και στην ηχογράφηση.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured