Μαρία Χαμηλάκη

Ο Finneas επέστρεψε με το δεύτερο άλμπουμ του, For Cryin’ Out Loud, το οποίο είναι διαθέσιμο για streaming από την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου. Η νέα του αυτή προσωπική δισκογραφική δουλειά ακολουθεί το ντεμπούτο άλμπουμ του βραβευμένου με Grammy παραγωγού το 2021, Optimist.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε για την νέα του δουλειά: «Μ' αυτό το άλμπουμ ήθελα να καθίσω απέναντι από τους ανθρώπους, να τους μιλήσω σωστά χωρίς όμως να κάνω κήρυγμα», είπε ο 27χρονος σταρ στον Zane Lowe της Apple Music. «Το κομμάτι "Little Window" μιλάει για τη σχέση μου με την ανθρωπότητα μέσω των social media. Με αυτό προσπάθησα να φτάσω σε ένα μέρος όπου μπορώ να είμαι πιο άμεσος για το πώς είναι για μένα συγκεκριμένα τα social και να ανησυχώ λιγότερο για το πώς είναι τα social για όλους ή να προσπαθώ να δείξω γενικά ευφυής, που δεν είμαι».

Πέρα από τα δικά του άλμπουμ, ο Finneas έχει κάνει την παραγωγή στα τρία άλμπουμ της αδερφής του Billie Eilish, από το ντεμπούτο της το 2019 με το When We All Fall Sleep, Where Do We Go?, μέχρι το Happier Than Ever του 2021 και το φετινό Hit Me Hard and Soft.

Η tracklist:

  1. Starfucker
  2. What’s It Gonna Take To Break Your Heart?
  3. Cleats
  4. Little Window
  5. 2001
  6. Same Old Story 
  7. Sweet Cherries
  8. For Cryin’ Out Loud!
  9. Family Feud
  10. Lotus Eater 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured