Η Lady Gaga ενθουσίασε τόσο το κοινό της όσο και τους ανυπόμονους fans του Joker: Folie à Deux, καθώς την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram την κυκλοφορία ενός συνοδευτικού άλμπουμ με τίτλο Harlequin, για την ταινία στην οποία ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο. 

Το άλμπουμ μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 4 Οκτωβρίου, ακριβώς πέντε χρόνια μετά το Joker του 2019. Η Gaga εμφανίζεται στην ταινία στο πλευρό του Joaquin Phoenix, ο οποίος υποδύεται τον Joker μαζί με τους Steve Coogan, Catherine Keener, Brendan Gleeson και Zazie Beetz.

Το Joker: Folie à Deux έχει χαρακτηριστεί ως ένα jukebox musical, με διασκευές σε μια σειρά από τζαζ classics όπως τα "Oh, When The Saints", "Get Happy" και "That's Life", μαζί με μερικά πρωτότυπα κομμάτια που περιλαμβάνονται όλα στο Harlequin.

Σε συνέντευξή της στη Vogue νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gaga δήλωσε ότι βασίστηκε στις δικές της εμπειρίες όταν υποδύθηκε τον χαρακτήρα: «Η Harley Quinn είναι ένας χαρακτήρας που ο κόσμος γνωρίζει από τον αιθέρα της ποπ κουλτούρας. Αξιοποίησα τη δική μου εμπειρία δημιουργώντας την, δηλαδή την εμπειρία μου με τη μανία και το χάος που τελικά δημιουργεί μια ησυχία. Μερικές φορές οι γυναίκες χαρακτηρίζονται ως αυτά τα υπερβολικά συναισθηματικά πλάσματα και όταν είμαστε συγκλονισμένες είμαστε υστερικές ή εντελώς ήρεμες. Αλλά αναρωτιέμαι αν όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τόσο πολύ από την πραγματικότητα, τι θα συμβεί αν αυτό το γεγονός σε κάνει… ήρεμο;»

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured