Οι The Cure μοιράστηκαν επιτέλους τις λεπτομέρειες κυκλοφορίας του comeback single τους "Alone".

Το κομμάτι, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους Songs Of A Lost World, θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, μέσω της Fiction/Polydor. Επίσης θα κάνει το «ντεμπούτο» του στην εκπομπή της Mary Anne Hobbs στο BBC Radio 6Music και οι fans θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ την ίδια ημέρα.

Το συγκρότημα μοιράστηκε επίσης το artwork για το single, σε ένα κλιπ στο Χ και το Instagram.

To νέο teasing clip έρχεται μετά από ένα άλλο απόσπασμα του νέου comeback single που κοινοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

Για όσους εγγράφηκαν στη σελίδα του συγκροτήματος και εντάχθηκαν στην κοινότητά του στο Whatsapp, εστάλη ένα μήνυμα που έγραφε: «Θέλετε να ακούσετε το "Alone";». Δόθηκε τότε η επιλογή ναι ή όχι και όποιος έκανε κλικ στο «ναι» λάμβανε ένα ηχητικό κλιπ διάρκειας 12 δευτερολέπτων, μαζί με ένα μήνυμα που έλεγε ότι ο χρήστης θα μπορούσε «ν' ανακαλύψει περισσότερα στο songsofalost.world».

Το νέο άλμπουμ σηματοδοτεί τη νέα δουλειά του συγκροτήματος μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, από το 4:13 Dream του 2008. Μέχρι στιγμής οι The Cure «ψήνουν» τους fans τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορους τρόπους, όπως την αποστολή των μυστήριων καρτ-ποστάλ, μέχρι να δοθεί επιτέλους στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο άλμπουμ. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured