Με νέο τραγούδι και video clip επέστρεψε η FKA Twigs. Το "Eusexua" -μια συμπαραγωγή των FKA Twigs, Koreless και Eartheater- δανείζει τον τίτλο του στο επερχόμενο νέο άλμπουμ της Βρετανίδας (και πρώτο της studio album από το Magdalene του 2019) το οποίο αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου 2025. 

Στο πλαίσιο προώθησης του νέου δίσκου, ο νεολογισμός της Twigs, η έννοια eusexua δηλαδή, επιδέχεται πολλαπλών ορισμών και ερμηνειών: «το να εμπιστεύεσαι το ίδιο σου το σώμα», «όταν νιώθεις πως όλα είναι τέλεια», «η στιγμή ακριβώς πριν έρθεις σε οργασμό», «σαν να σε χαΐδεύουν ροζ ροδοπέταλα», «όταν αισθάνεσαι ότι επιτέλους έφτασες στον προορισμό σου», «το να εκφράζεσαι ή δημιουργείς κάτι, χρησιμοποιώντας μια νέα γλώσσα», «eusexua σημαίνει οξυγόνο, σημαίνει να νιώθεις ζωντανός».

Η ίδια το περιγράφει ως μια αίσθηση κατά την οποία «όλα φεύγουν από τη μέση, το μυαλό αδειάζει εντελώς και νιώθεις σαν να αιωρείσαι».

Δείτε παρακάτω το 8λεπτο video clip του "Eusexua" -το οποίο ανοίγει με το ακυκλοφόρητο “Drums of Death”- σε σκηνοθεσία Jordan Hemingway και χορογραφία της Ελληνοαμερικανίδας Zoi Tatopoulos:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured