Μαρία Χαμηλάκη

Οι Jane’s Addiction ακύρωσαν το υπόλοιπο της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική μετά τον πολυσυζητημένο on stage καυγά μεταξύ των δύο μελών του συγκροτήματος Perry Farrell και Dave Navarro, που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση σωματικής βίας από τον πρώτο στον δεύτερο.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Βοστώνη το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου. Απ' ό,τι φαίνεται οι διαφορές μεταξύ των μελών ήταν αγεφύρωτες και έτσι οι Jane’s Addiction ακύρωσαν τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας. «Το συγκρότημα πήρε τη δύσκολη απόφαση να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του. Ως εκ τούτου, τα μέλη αποφάσισαν να ακυρώσουν το υπόλοιπο της περιοδείας», έγραψαν σε δήλωσή τους που δημοσιεύτηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης των Jane's Addiction τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Navarro και τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος των Jane's Addiction, Eric Avery και Stephen Perkins, δημοσίευσαν ξεχωριστά μια κοινή δήλωση στους ατομικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφεραν: «Λόγω ενός συνεχούς μοτίβου συμπεριφοράς και των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής μας Perry Farrell, καταλήξαμε στο το συμπέρασμα ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να διακόψουμε την τρέχουσα περιοδεία στις ΗΠΑ».

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος έγινε μετά τη δημόσια απολογία του Perry Farrell στο Instagram για τη συμπεριφορά του. «Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν απίστευτα δύσκολο και αφού είχα τον χρόνο και τον χώρο να σκεφτώ, ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες μου, ειδικά από τον Dave Navarro, τους fans, την οικογένεια και τους φίλους για τις ενέργειές μου κατά τη διάρκεια του σόου της Παρασκευής», είπε σε insta story του ο Farell.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured