Μαρία Χαμηλάκη

Φαίνεται ότι οι Coldplay δίνουν διακριτικά κάποιες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα shows τους, το καλοκαίρι του 2025. 

Οι headliners του Glastonbury 2024 μάλλον είναι στα πρόθυρα να ανακοινώσουν τις συναυλίες τους για το 2025, για την προώθηση του επικείμενου 10ου άλμπουμ τους Moon Music. Αφίσες που διαφήμιζαν την πρώτη συναυλία των Coldplay από το Κάστρο του Δουβλίνου το 1998 επανεμφανίστηκαν στον χώρο του Λονδίνου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, αλλά με νέες χειρόγραφες σημειώσεις.

Το συγκρότημα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram Stories του που δείχνει τις αφίσες αυτές να έχουν καταλάβει όλο το χώρο του Camden, ενώ ο COO του Music Venue Trust, Beverley Whitrick, επισκέφτηκε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσει «την πιο ωραία αφίσα».

Μαζί με κάποια σύμβολα που παραπέμπουν στο Moon Music, οι χειρόγραφες σημειώσεις υποδηλώνουν επίσης ότι ο Chris Martin και οι συνεργάτες του θα παίξουν στο Craven Park στο Χαλ και στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου τον επόμενο Αύγουστο ενώ οι συναυλίες δεν θα είναι μόνο eco-friendly, αλλά θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι το 10% όλων των εσόδων του θα πάει στο Music Venue Trust, για την οικονομική στήριξη των μικρών συναυλιακών χώρων και των επερχόμενων εκδηλώσεών τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured