Μαρία Χαμηλάκη

Οι Judas Priest πρόκειται να κυκλοφορήσουν μια remixed και remastered έκδοση του πρώτου άλμπουμ τους Rocka Rolla για να τιμήσουν την 50η επέτειο του LP. Το ψηφιακό remaster αναμένεται την Παρασκευή, ενώ αντίγραφα σε βινύλιο και CD θα βγουν στα ράφια στις 22 Νοεμβρίου.

«Είναι υπέροχο να κοιτάμε πίσω και να βλέπουμε το μέλλον μας να ξεδιπλώνεται – από μικρά μεταλλικά βελανίδια αναπτύσσονται δυνατές μεταλλικές βελανιδιές», δήλωσε ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford. «Ένα μικρό βήμα για το metal, ένα τεράστιο άλμα για το metalkind — ένα ισόβιο metal ταξίδι ξεκίνησε με αυτά τα τραγούδια. Αυτό το άλμπουμ άναψε την αιώνια metal φλόγα — τόσο αληθινό και φρέσκο ​​όσο ποτέ, ακόμα και μετά από πέντε δεκαετίες».

Οι σπόροι της κυριαρχίας των Judas Priest στη metal σκηνή φυτεύτηκαν στο Rocka Rolla, αλλά οι ακροατές έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να οραματιστούν το μέλλον των Metal Gods. Οι κιθαρίστες Glenn Tipton και K.K. Downing, ο μπασίστας Ian Hill και ο ντράμερ John Hinch ηχογράφησαν το άλμπουμ κατά τη διάρκεια νυχτερινών συναντήσεων για να εξοικονομήσουν χρήματα και δεν είχαν λόγο στις διαδικασίες mixing και mastering. Κατά συνέπεια, το άλμπουμ έφερε ενδείξεις υποβαθμισμένης παραγωγής και δεν έδειχνε στην πλήρη έκφανσή του το χαρακτηριστικό heavy metal thunder των Judas Priest.

.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured