Μια νέα βιογραφική ταινία για την Janis Joplin βρίσκεται στα σκαριά και η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το rock icon είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety η Shailene Woodley.

Προς το παρόν ο τίτλος της ταινίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο η ίδια η Woodley που θα τελέσει και χρέη παραγωγού, σημείωσε πως το φιλμ θα εστιάζει στα χρόνια που πέρασε η Joplin στην Καλιφόρνια. «Η Καλιφόρνια σήμαινε πολλά για την Janis Joplin - από τις ανηφόρες του San Francisco μέχρι τους ξύλινους τοίχους του Sunset Sound, η πολιτεία αυτή έγινε η σκηνή όπου εξερεύνησε όχι μόνο τον κόσμο της μουσικής αλλά και τον κόσμο της ανθρωπιάς της.»

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ποτέ βιογραφική ταινία για την Janis Joplin στη μεγάλη οθόνη, παρόλο που πολλοί κινηματογραφιστές είχαν αποπειραθεί να καταπιαστούν με το πρότζεκτ. Στο παρελθόν άλλα ονόματα που είχε ακουστεί πως θα ενσάρκωναν την θρυλική τραγουδίστρια ήταν οι Zooey Deschanel, Melissa Etheridge, Brittany Murphy, Renée Zellweger, Pink και Amy Adams.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured