Μαρία Χαμηλάκη

Λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ως το headliner του Super Bowl Halftime Show 2025, ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε νέο single στη σελίδα του στο Instagram. 

Το απρόσμενο single που διαρκεί πέντε λεπτά ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς λεζάντα ή τίτλο — αν και θα μπορούσε να ονομαστεί "Watch the Party Die" με βάση το ρεφρέν. Σε αντίθεση με την πιο πρόσφατη δουλειά του, αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα κομμάτι που αναφέρεται στον Drake. 

Ωστόσο, ο Kendrick ενώ ραπάρει κάνει έναν μικρό υπαινιγμό στο πρόσφατο beef του, "Just walked that man down, that’ll do everyone a solid/ It’s love but tough love, sometimes you gotta result in violence".

Υπενθυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο, το NFL ανακοίνωσε ότι ο Kendrick θα είναι ο headliner του Super Bowl LIX Halftime Show στο Caesars Superdome στη Νέα Ορλεάνη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. «Η μουσική ραπ εξακολουθεί να είναι το πιο εντυπωσιακό είδος μέχρι σήμερα. Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο γιατί», είπε σε μια δήλωσή του ο ράπερ. «Έκαναν το σωστό».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured