Μαρία Χαμηλάκη

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε o ράπερ στο κανάλι του στο YouTube την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου φαίνεται να στέκεται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά από μια γιγάντια αμερικανική σημαία, εκτοξεύοντας μπάλες ποδοσφαίρου.

«Τι κάνετε φίλοι μου; Ονομάζομαι Kendrick Lamar και θα εμφανιστώ στο Super Bowl LIX», λέει στην κάμερα. «Θα συντονιστείτε; Το ελπίζω! Ξέρετε, για να κερδίσει κανείς το πρωτάθλημα, υπάρχει μόνο μια ευκαιρία -δεν έχει δεύτερο γύρο και τέτοια. Πάμε να το πάρουμε!»

Έπειτα συμπληρώνει «Μην το χάσετε. Συναντήστε με στη Νέα Ορλεάνη, 9 Φεβρουαρίου 2025. Φορέστε τα καλά σας, ακόμα κι αν παρακολουθείτε από το σπίτι!»

Τη συμμετοχή του Lamar υποστηρίζουν σημαντικοί καλλιτέχνες του χώρου όπως ο Jay-Z, o οποίος δήλωσε στο Rolling Stone «Ο Kendrick Lamar είναι πραγματικά από αυτούς τους καλλιτέχνες και ερμηνευτές που εμφανίζονται μια φορά σε κάθε γενιά. Η βαθιά του αγάπη για το hip-hop και την κουλτούρα δηλώνει το καλλιτεχνικό του όραμα. Έχει μια απαράμιλλη ικανότητα να ορίζει και να επηρεάζει τον πολιτισμό παγκοσμίως. Το έργο του Kendrick ξεπερνά τη μουσική και η επίδραση του θα είναι αισθητή για τα επόμενα χρόνια».

To 2024 στο ημίχρονο του Super Bowl είχαν εμφανιστεί οι Usher, Alicia Keys, Ludacris κ.α, ενώ μια χρονιά νωρίτερα την παράσταση είχε κλέψει η εγκυμονούσα Rihanna. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured