Μαρία Χαμηλάκη

Η Lady Gaga απ' ό,τι φαίνεται επιστρέφει δυναμικά με νέα δισκογραφική δουλειά, κάτι που ενθουσίασε όλους τους θαυμαστές της. Λίγο μετά την κυκλοφορία του "Die with a smile", προϊόν της συνεργασίας της με τον Bruno Mars, η Lady Gaga ενημέρωσε όλα τα μικρά «τερατάκια» της ότι θα παρουσιάσει το πρώτο single του επικείμενου δίσκου της τον Οκτώβριο. 

Συγκεκριμένα, η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια ανήρτησε το βράδυ της Τρίτης στους προσωπικούς λογαριασμούς της σε instagram και Χ το προσωπικό της πρόγραμμα για το Φεστιβάλ Βενετίας όπου βρέθηκε για την προώθηση της ταινίας Joker: Folie à Deux. Στην ατζέντα αναγράφονται διάφορες ημερομηνίες του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη και στο τέλος η ένδειξη "XX October: LG7 first single". 

Με αυτόν τον τρόπο η καλλιτέχνιδα αναγγέλλει την επικείμενη κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ της, μετά το Chromatica του 2020. Η Gaga έδωσε ήδη μια γεύση στους θαυμαστές της με αναρτήσεις της στο στούντιο για την προετοιμασία της, αλλά πολύ λίγα είναι γνωστά για το άλμπουμ σε αυτό το στάδιο. Έπαιξε, ωστόσο, μερικά αποσπάσματα από το άλμπουμ για θαυμαστές στους δρόμους του Παρισιού τον Ιούλιο, λίγο μετά την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured