Ένα νέο ντουέτο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες εκεί έξω: ο τίτλος του είναι “Die With a Smile" και φέρει την υπογραφή της Lady Gaga και του Bruno Mars. Το κομμάτι ανακοινώθηκε αρχικά μέσω του Instagram της Gaga και στη συνέχεια κυκλοφόρησε επισήμως, συνοδεία ενός video clip ρετρό αισθητικής στο οποίο οι δύο μουσικοί ερμηνεύουν το τραγούδι φορώντας country outfits, σε ένα σκηνικό που θυμίζει τηλεοπτικό πλατώ του 50.

«Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στον Bruno και εμένα και λέγαμε εδώ και καιρό πως θέλαμε να συνεργαστούμε. Ένα βράδυ μετά από κουραστική ημέρα, και ενώ τελείωνα τον νέο μου δίσκο στο Μαλιμπού, μου ζήτησε να περάσω από το στούντιό του για να ακούσω κάτι που ετοίμαζε. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν έφτασα εκεί και ξαφνιάστηκα όταν άκουσα τι είχε αρχίσει να φτιάχνει. Μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ, ολοκληρώσαμε το τραγούδι και το ηχογραφήσαμε. Το ταλέντο του Bruno είναι απερίγραπτο. Η μουσικότητα και το όραμά του είναι άλλο level. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν», σχολίασε η Lady Gaga, ενώ ο Bruno Mars πρόσθεσε: «Το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με την Gaga το αισθάνομαι τιμή μου. Είναι ειδωλο και έφερε μαγεία στο τραγούδι. Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος, θέλω να το ακούσουν οι πάντες!»

Πίσω από την σκηνοθεσία του video clip, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, βρίσκεται ο Daniel Ramos αλλά και ο ίδιος ο Mars.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured