Με μία από καρδιάς συγκινητική ανάρτηση, ο frontman των Smashing Pumpkins Billy Corgan εξομολογήθηκε στους fans του πως μετά από πολλά χρόνια, πλέον είναι πλήρως συμφιλιωμένος με το εκ γενετής σημάδι στο χέρι του -"port wine birthmark" όπως το αποκάλεσε, καθώς το χρώμα του δέρματος σε εκείνο το σημείο θυμίζει κόκκινο κρασί. 

Ο Corgan παράθεσε επίσης μία φωτογραφία του μοντέλου Carlotta Bertotti η οποία έχει σημάδι εκ γενετής στο πρόσωπο, για να τονίσει το πώς η διαφορετικότητα κάνει τον καθένα από εμάς μοναδικό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Instagram:

Είμαι fan του κινήματος "body positivity", γιατί στο τέλος της ημέρας μας υπενθυμίζει να εκτιμάμε όλα αυτά που μας κάνουν να είμαστε «εμείς». Όπως βλέπετε, αυτή η όμορφη νεαρή γυναίκα (@carlotta_bertotti) έχει αποδεχτεί το εκ γενετής σημάδι της και το επιδεικνύει με χάρη.

Τι θέλω να πω: Σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να κρύψω τα σημάδια μου, γιατί όπως μπορείτε να φανταστείτε όταν ήμουν παιδί με κορόιδευαν ανελέητα για αυτά. Σε σημείο που άνθρωποι που με γνώριζαν δέκα χρόνια και βάλε, να παθαίνουν σοκ όταν τελικά «το έβλεπαν».

Ακόμα και τώρα άγνωστοι θα με σταματήσουν στο δρόμο, όχι επειδή με αναγνωρίζουν, αλλά επειδή πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα και ότι πρέπει να το δει γιατρός.

Φυσικά δεν λείπουν και οι ερωτήσεις:
Είναι έγκαυμα;
Είσαι άρρωστος;
Είναι μεταδοτικό;
Πονάει;

Το θετικό μήνυμα της ημέρας λοιπόν είναι:
Όποιος κι αν είσαι, ελπίζω να συμφιλιωθείς με αυτό που είσαι γιατί εγώ αυτό το άτομο θα ήθελα να γνωρίσω και κανένα άλλο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured