Δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια των The Cure θα περιλαμβάνει το Novembre: Live in France που αναμένεται την 1η Οκτωβρίου 2024. Τα "And Nothing Is Forever" και "I Can Never Say Goodbye" συμπεριλαμβάνονται εδώ και αρκετό καιρό στη live setlist του γκρουπ, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηχογράφηση του "And Nothing Is Forever" που θα περιλαμβάνεται στο συλλεκτικό single είναι από τις 8 Νοεμβρίου 2022 στη Sud de France Arena του Montpellier, ενώ το "I Can Never Say Goodbye" είναι από μια συναυλία των The Cure στις 13 Νοεμβρίου 2022 στο Le Zenith της Toulouse.

Το συλλεκτικό Novembre: Live in France θα κυκλοφορήσει σε 5.000 κόπιες μόνο και τα πρώτα 100 singles θα έχουν την υπογραφή του Robert Smith.

Όλα τα έσοδα του Novembre: Live in France 2022 θα διατεθούν στην Earth Percent, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Brian Eno για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ το eco-friendly βινύλιο θα παραχθεί στις πρέσες της Naked Record Club που χρησιμοποιούν 80-90% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πρέσες βινυλίου.

Δείτε εδώ το artwork της κυκλοφορίας:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured