Σε αναμμένα κάρβουνα κρατούν τους fans τους οι Linkin Park. Την προηγούμενη εβδομάδα, παράλληλα με το περιβόητο reunion των Oasis, το συγκρότημα είχε ανεβάσει ένα μυστηριώδες countdown στα social accounts του, πυροδοτώντας νέο γύρο εικασιών για comeback. Όταν όμως το ρολόι έφτασε στο μηδέν... δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

Στη συνέχεια οι Linkin Park ανακοίινωσαν πως το νέο ραντεβού μετατίθεται για τις 5 Σεπτεμβρίου. «Γίνε κι εσύ μέρος αυτού που έρχεται. 5 Σεπτεμβρίου. LinkinPark.com» έγραψαν στο Instagram και το Χ.

Οι Linkin Park έδωσαν μια τελευταία συναυλία τον Οκτώβριο του 2017, προς τιμήν του εκλιπόντα frontman τους Chester Bennington που αυτοκτόνησε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, δύο μόλις εβδομάδες μετά το τελευταίο του live με το συγκρότημα.

Εδώ και μήνες φημολογείται πως το αμερικανικό συγκρότημα θα ανακοινώσει comeback και νέα περιοδεία, με διάφορα ονόματα να ακούγονται στη θέση του Bennington.

Όσο τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν γύρω από το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει τον τραγουδιστή της μπάντας, ο Deryck Whibley των Sum 41 απάντησε στις φήμες: «Όχι, δεν είμαι το νέο μέλος των Oasis. Ούτε των Linkin Park. Ούτε καμιάς άλλης μπάντας, παρεμπιπτόντως.»

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured