H επανένωση των Oasis είναι γεγονός! 15 χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Liam και Noel Gallagher ανακοινώνουν κοινή περιοδεία το καλοκαίρι του 2025 σε Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία. 

Τα μουσικά μέσα ήδη έκαναν λόγο για πιθανή περιοδεία των Oasis, αλλά οι φήμες φούντωσαν τα τελευταία 24ωρα, μετά την εμφάνιση του Liam Gallagher στο φεστιβάλ του Reading την Κυριακή 25 Αυγούστου. Με το που ολοκλήρωσε το set του -στο οποίο παρουσίασε live όλο το Definitely Maybe -καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ-, η ημερομηνία 27.08.24 άρχισε να αναβοσβήνει στην οθόνη, με το κοινό να παραληρεί, έχοντας εκλάβει το teaser ως ημερομηνία ανακοίνωσης επανένωσης και κοινής περιοδείας.

Λίγο αργότερα η ίδια ημερομηνία εμφανίστηκε στους λογαριασμούς του Liam Gallagher, του Noel Gallagher, αλλά και των Oasis.

Άλλο ένα αναπάντεχο συμβάν ενίσχυσε την πεποίθηση των fans πως κάτι μεγάλο έρχεται: Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Reading, o Liam αφιέρωσε το “Half The World Away” στον «Noel fucking Gallagher», ενώ ο Noel από την πλευρά του, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναγνωρίσει πως ο Liam είναι πολύ καλύτερος τραγουδιστής από εκείνον.

Σήμερα 27 Αυγούστου 2024 στις 8πμ ακριβώς Ώρα Αγγλίας, οι Oasis όντως ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και 14 ημερομηνίες σε Cardiff, Manchester (τόπος καταγωγής τους), Λονδίνο, Εδιμβούργο και Δουβλίνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2025. Αυτές θα είναι και οι μόνες προγραμματισμένες τους συναυλίες στην Ευρώπη (οπότε παρά τις έντονες φημολογίες δεν θα εμφανιστούν στο Glastonbury Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-29 Ιουνίου 2025). αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να εμφανιστούν αργότερα και εκτός Ευρώπης.

The guns have fallen silent.
The stars have aligned.
The great wait is over.
Come see.
It will not be televised.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2025
4 – Cardiff, Principality Stadium
5 – Cardiff, Principality Stadium
11 – Manchester, Heaton Park
12 – Manchester, Heaton Park
19 – Manchester, Heaton Park
20 – Manchester, Heaton Park
25 – London, Wembley Stadium
26 – London, Wembley Stadium

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2025
2 – London, Wembley Stadium
3 – London, Wembley Stadium
8 – Edinburgh, Scottish Gas Murrayfield Stadium
9 – Edinburgh, Scottish Gas Murrayfield Stadium
16 – Dublin, Croke Park
17 – Dublin, Croke Park

Τα εισιτήρια θα γίνουν διαθέσιμα το Σάββατο 31 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του debut album τους, Definitely Maybe.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured