Υπό διερεύνηση από την αστυνομία της Nevada βρίσκεται ο θάνατος μίας γυναίκας στο Burning Man. Η γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη το πρωί της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ (Κυριακή 25 Αυγούστου 2024), με την Reno Gazette-Journal να αναφέρει πως ο τοπικός σερίφης ειδοποιήθηκε στις 11:37πμ. Αν και έγιναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, ήταν πια πολύ αργά. 

Τα αίτια θανάτου δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το γεγονός. 

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το συμβάν, από «σεβασμό προς την οικογένεια της θανούσας».

Πέρσι, ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ είχαν ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στις εγκαταστάσεις του περισσότεροι από 70,000 άτομα και να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας. 

Το Burning Man 2024, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην έρημο Black Rock της Nevada, άνοιξε τις πόρτες του την Κυριακή 25 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης:
Burning Man: υπέρτατη φεστιβαλική εμπειρία ή έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured