Με μία φωτογραφία του Nigel Farage απάντησε ο Johnny Marr σε viral tweet που, με αφορμή το reunion των Oasis, ευχόταν την επανένωση των Smiths: «Αφού το έκαναν οι Oasis, τότε ίσως το κάνουν και οι Smiths (έχω αυταπάτες)»

Ο Farage, ακροδεξιός Βρετανός βουλευτής και ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Brexit, φάνταζε ιδανική περίπτωση πριν από μια δεκαετία στον Morrissey ως υποψήφιος πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας. Όταν τελικά όντως υλοποιήθηκε το Brexit, o Morrissey το είχε χαρακτηρίσει «θεσπέσιο» («magnificent»). Μπορεί ο Marr να μην συνόδευσε την φωτογραφία με κάποιο caption, όμως επιστρατεύοντας το βρετανικό φλέγμα του έκανε σαφές πως οι πολιτικές απόψεις του πρώην bandmate του δημιουργούν τόσο τεράστιο χάσμα μεταξύ τους που η όποια πιθανότητα για reunion αποκλείεται.

Οι Smiths διαλύθηκαν το 1987, λόγω αγεφύρωτων διαφορών ανάμεσα στον Marr και τον Morrissey, που είχαν οδηγήσει σε ομηρικούς καβγάδες. Το 2022 ο Morrissey έστειλε μια επιστολή στον Marr ζητώντας του να σταματήσει να τον αναφέρει σε συνεντεύξεις.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured