Μόλις πέντε λεπτά μετά το άνοιγμα των θυρών, οι Disclosure χρειάστηκε να ακυρώσουν το surprise Boiler Room set τους στο Λονδίνο την Κυριακή 25 Αυγούστου, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των θεατών. 

Τα αδέρφια Howard και Guy Lawrence επρόκειτο να εμφανιστούν στο Lee Valley Showground του Waltham Cross στο πλαίσιο του Wolrd Tour του Boiler Room. Η εμφάνισή τους είχε ανακοινωθεί μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα και είχε γίνει sold out σε χρόνο-αστραπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mixmag, οι θεατές έσπρωχναν ο ένας τον άλλον για να μπουν στην (κλειστή) σκηνή και το «μποτιλιάρισμα» που δημιουργήθηκε κρίθηκε επικίνδυνο για την ασφάλεια του κοινού. 

Κανένας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το set δεν καθυστέρησε αλλά ακυρώθηκε εντελώς, με το δίδυμο να μοιράζεται την απογοήτευσή του στο Instagram, λέγοντας πως δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι τους να συνεχιστεί το show και πως ήταν τέλεια προετοιμασμένοι και μάλιστα πέταξαν από το Los Angeles μέχρι το Λονδίνο, αποκλειστικά για αυτή την εμφάνιση.

Ένα μήνα νωρίτερα το Boiler Room set της Peggy Gou στη Σεούλ είχε επίσης ακυρωθεί για τον ίδιο λόγο.

Το Boiler Room, η περίφημη διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα με τους εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, γεννήθηκε το 2010 στο Dalston του Λονδίνου με σκοπό να διαδώσει, αρχικά, την underground και ηλεκτρονική μουσική της αγγλικής πρωτεύρουσας. Σύντομα διευρύνθηκε συμπεριλαμβάνοντας άλλα είδη όπως hip hop, jazz, experimental, classical, world music και podcasts με συζητήσεις. Πλέον, τα «ανοιχτά dancefloors» του Boiler Room έχουν γίνει σήμα κατατεθέν και προσφέρουν άφθονο uncut υλικό σε εκατομμύρια online users. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured