Ένα νέο solo κομμάτι με της συμμετοχή της Rosalía μοιράστηκε η Lisa του K-pop συγκροτήματος Blackpink. Το κομμάτι λέγεται “New Woman” και αποτελεί συμπαραγωγή των Max Martin και Ilya, με την Tove Lo να συμμετέχει επίσης στα back vocals και να εμφανίζεται στα credits του τραγουδιού.

To video clip του "New Woman" σε σκηνοθεσία Dave Meyers, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, εμπνέεται από την εποχή των early 00s και την τεχνολογία τους (κινητά τηλέφωνα με «πορτάκι», εκτυπωτές κ.α.)

Η "big in Korea" 27χρονη Ταϊλανδέζα Lisa μοιάζει αρκετά επικεντρωμένη στην solo καριέρα της: Μόλις τον Ιούνιο κυκλοφόρησε στην RCA το single της “Rockstar”, το οποίο κατάφερε να κατακτήσει μία θέση και στο Billboard Hot 100 chart, ενώ σύντομα πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της και στην τηλεόραση με έναν ρόλο στην επιτυχημένη και βραβευμένη σειρά του HBO The White Lotus, η 3η σεζόν της οποίας θα γυριστεί στην Ταϊλάνδη.

Η Rosalía, μετά το παγκόσμιο crossover της μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Motomami το 2022, έχει κυκλοφορήσει τα singles “Despechá” και “LLYLM”, ένα EP με τον πρώην της Rauw Alejandro και ένα ντουέτο με την Björk, με τίτλο “Oral”, τα έσοδα του οποίου μάλιστα διατέθηκαν σε φιλοζωικό σκοπό. 

;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured