Ένα νέο τραγούδι από το EP του Unaired μοιράστηκε με τους fans του ο Hozier μέσα στον Αύγουστο. Το κομμάτι είναι καθαρά πολιτικό και λέγεται "Nobody’s Soldier".

Ο Hozier παρουσίασε live για πρώτη φορά το single κατά τη διάρκεια του set του στο Lollapalooza, αιτούμενος κατάπαυση πυρών στην Γάζα. 

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, από πού προέρχεσαι, αν είσαι Ισραηλινός ή Παλαιστίνιος πολίτης -κανένας μας δεν θα ήθελε να δει κανέναν άνθρωπο να υπόκειται τέτοια φρίκη σαν αυτή της οποίας μάρτυρες έχουμε γίνει όλοι», είπε ο Hozier για να προλογίσει το "Nobody's Soldier".

Το νέο κομμάτι του 34χρονου Ιρλανδού μουσικού, που το 2013 κατέκτησε τα charts παγκοσμίως (και το ελληνικό ραδιόφωνο) με το debut single του "Take Me To Church", καταπιάνεται με το ζήτημα του παγκόσμιου εμπορίου όπλων και περιλαμβάνει καθαρά πολιτικούς στίχους όπως “I don’t wanna choose between being a salesman or a soldier / Just let me look a little older / Let me step a little bolder / Choose between being a butcher or a pauper / Honey, I’m taking no orders / Gonna be Nobody’s Soldier.”

Ακούστε το "Nobody's Solder" του Hozier και δείτε το video παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: Ruthless Imagery | Facebook

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured