Με τον δικό του τρόπο φαίνεται πως θέλει να κάνει τα πράγματα ο Jack White σε ό,τι αφορά το νέο του άλμπουμ, No Name. O έκτος κατά σειρά solo δίσκος του πρώην frontman των White Stripes εμφανίστηκε αρχικά στα δισκοπωλεία της Third Man Records στο Nashville, το Detroit και το Λονδίνο, αιφνιδίως, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, και μετά από στόμα-με-στόμα διάδοση της είδησης, στα τέλη Ιουλίου άρχισε να διανέμεται παντού.

Από ό,τι φαίνεται ο Jack White σκοπεύει να κινηθεί στο ίδιο «αντισυμβατικό μοτίβο» για την προώθηση του άλμπουμ και σε ό,τι αφορά τις live εμφανίσεις του, καθώς, όπως ο ίδιος έγραψε στα social, «δεν κάνουμε pop-up shows, η μπάντα είναι ήδη σε περιοδεία», απλά σκοπεύουν να παίζουν μόνο σε μικρά venues και αυλές «άντε και σε καναδυό φεστιβάλ, για να βγάλουμε τα έξοδα». 

«Σας στέλνω αγάπη και rock and roll και καλά να είστε να δίνετε αυτή την αγάπη και σε άλλους, ελπίζουμε να σας δούμε κάποια στιγμή εκεί έξω, αν όχι ας βρεθούμε κάποια στιγμή για καφέ και γλυκό. Η μουσική είναι ιερή.» Υπογραφή: Johnny Guitar (Archbishop Harold Holm3s) III.

Δείτε την ανακοίνωση του Jack White παρακάτω, όπως αυτή αναρτήθηκε στο Instagram, @officialjackwhite.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured