Με μία φωτογραφία του Matt McBriar από την κλινική, στην οποία ο ίδιος είναι ξαπλωμένος και φορά μάσκα οξυγόνου, αλλά κάνει το «σήμα του Διαβόλου» για να δείξει πως τα κατάφερε και είναι καλά, μοιράστηκαν οι Bicep με τους fans τους τα νέα: Το ένα ήμισυ του dance duo (που έχει επισκεφθεί και την χώρα μας ουκ ολίγες φορές, με πιο πρόσφατη εμφάνισή τους εκείνη στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου 2023) υπέστη χειρουργική επέμβαση με σκοπό την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, τον οποίο ανακάλυψε κάνοντας, με σύσταση του γιατρού του, εξετάσεις αίματος καθώς και μαγνητική και αξονική τομογραφία, έπειτα από μία μακρά περίοδο πονοκεφάλων και κόπωσης. 

Αν και ο όγκος που εντοπίστηκε δεν ήταν κακοήθης, ο McBriar τόνισε πως αισθάνεται πολύ τυχερός και ευγνώμων που τον πρόλαβε και τον αφαίρεσε πριν αρχίσει να αναπτύσσεται περαιτέρω, καθώς αν αργοπορούσε ενδέχεται να έχανε μέρος της όρασής του. Πρόσθεσε επίσης πως ήταν δική του επιλογή να συνεχίζει να εμφανίζεται live, για να «νιώθει ζωντανός» και να «κρατά το μυαλό του απασχολημένο».

Τέλος, φρόντισε να αναφέρει πως έλαβε την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα από το προσωπικό του NHS (το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Μ. Βρετανίας) και το αναγνώρισε ως «ανεκτίμητο, αξίζει να το υπερασπιζόμαστε».

Όσο βρίσκεται σε ανάρρωση και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως, ο συνεργάτης του Andy Ferguson θα εμφανίζεται ως Bicep solo, μέχρι νεωτέρας.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το σημείωμα των Bicep στον λογαριασμό τους στο Instagram, @feelmybicep.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured