Σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στo fan event D23 στην Καλιφόρνια, το score του Tron: Ares, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2025, το έχουν αναλάβει οι Nine Inch Nails. 
 
Τα δύο βασικά μέλη των ΝΙΝ, οι Trent Reznor και Atticus Ross έχουν γράψει μουσική για δεκάδες ταινίες (από το The Social Network, το The Girl with the Dragon Tattoo και το Gone Girl του David Fincher μέχρι την ταινία κινουμένων σχεδίων Soul και το φετινό χιτ του Luca Guadanigno The Challengers) έχοντας μάλιστα κερδίσει και Όσκαρ για τα soundtracks τους, το score του νέου Tron ωστόσο θα υπογράφεται για πρώτη φορά όχι από το δίδυμο αλλά από τους Nine Inch Nails.

Σε σκηνοθεσία Joachim Rønning και με πρωταγωνιστές τους Jared Leto, Jeff Bridges και Greta Lee, το Tron: Ares είναι το follow-up της ταινίας του 2010 Tron: Legacy, πίσω από το soundtrack του οποίου βρίσκονταν οι Daft Punk.

Στο D23, προβλήθηκε ένα trailer της ταινίας με μουσική επένδυση το τραγούδι των ΝΙΝ “Something I Can Never Have” (Pretty Hate Machine, 1989).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured