Ένα από τα μεγαλύτερα viral hits του φετινού καλοκαιριού μόλις οπτικοποιήθηκε. Ο λόγος για το «Στην Υγειά Μας» της Μαρίνας Σάττι, το video clip για το οποίο γυρίστηκε σε ένα πανηγύρι στο Κορωπί.

Το χρυσό single «Στην Υγειά Μας» συμπεριλαμβάνεται στο album P.O.P. που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και μετράει ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Πρόσφατα, η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε και ένα video clip για το κομμάτι της «Αχ Θάλασσα», το οποίο έγινε viral στο YouTube και συζητήθηκε πολύ για το ιδιαίτερο μήνυμά του, καθώς αποτελούσε φόρο τιμής στους 29.984 καταγεγραμμένους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο μόνο την τελευταία δεκαετία –ανάμεσά τους και 1.274 παιδιά. 

Οι fans είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις επιτυχίες της Μαρίνας ζωντανά φέτος το καλοκαίρι στις sold out εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ η μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, είναι ήδη sold out.

Παράλληλα, η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει ως σολίστ στην εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες» μαζί με τις χορωδοΦεστιβαύς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres – αποκλειστικά στις παραστάσεις της Επιδαύρου, του Λυκαβηττού και του Ηρωδείου.

Δείτε το official visualizer του «Στην Υγειά Μας» της Μαρίνας Σάττι παρακάτω:

 

Διαβάστε επίσης:

P.O.P.: Πόσο τάπα μας έχει πάει η Μαρίνα Σάττι;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured