Το HBO ανακοίνωσε πως ξεκινά το casting για τα τρία αστέρια της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς Harry Potter. Οι θαυμαστές εντόπισαν την ανακοίνωση να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και το HBO επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά της.

Οι υπεύθυνοι του casting αναζητούν παιδιά ηλικίας 9-11 ετών τα οποία να είναι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι στο casting θα δέχονται όλες τις φυλές, τις εθνότητες και τις ταυτότητες φύλου. «Δεσμευόμαστε για ένα ευρύ και συμπεριληπτικό casting», αναφέρει. «Για κάθε ρόλο, αναζητούμε ερμηνευτές με προσόντα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η εθνικότητα, το φύλο, η αναπηρία, η φυλή, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ή η ταυτότητα φύλου

Παρά την εύλογη ανυπομονησία και περιέργεια των fans για την νέα τηλεοπτική σειρά, δεν έλλειψαν και οι αρνητικές αντιδράσεις, με ουκ ολίγους χρήστες στο Χ να σπεύδουν να κατηγορήσουν την παραγωγή για "wokeness" και εξέφρασαν την ανησυχία τους πως η υπερβολική πολιτική ορθότητα της εποχής θα καταστρέψει μια αγαπημένη ιστορία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured