Πώς ο Donald Trump έγινε Donald Trump; Αυτή είναι η βάση του The Apprentice, μιας νέας ταινίας του Ιρανο-Δανού σκηνοθέτη Ali Abbasi, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τα πρώτα χρόνια του Trump ως κατασκευαστή ακινήτων και τη σχέση του με τον μέντορα Roy Cohn.

Ο Sebastian Stan υποδύεται τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων, ενώ ο Jeremy Strong υποδύεται τον Cohn και η Maria Bakalova πρωταγωνιστεί ως η πρώτη σύζυγος του Trump, Ivana.

Κατά το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών νωρίτερα φέτος, ο Trump απείλησε να κινηθεί νομικά για να εμποδίσει την ευρεία κυκλοφορία του The Apprentice. Αντιτάχθηκε συγκεκριμένα σε σκηνές που τον απεικονίζουν να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες, να υποβάλλεται σε λιποαναρρόφηση και μεταμόσχευση μαλλιών και που τονίζουν τις επιχειρηματικές του αποτυχίες. Μια άλλη σκηνή δείχνει τον Trump να ρίχνει την Ivana στο έδαφος και να της επιτίθεται σεξουαλικά, με βάση ένα περιστατικό που περιέγραψε σε μια ένορκη κατάθεση το 1990.

Όπως με τις περισσότερες από τις νομικές απειλές του, ο Τrump δεν προχώρησε ποτέ την αγωγή και το The Apprentice πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 11 Οκτωβρίου μέσω της Briarcliff Entertainment. Το πρώτο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι συνέπεσε με το debate μεταξύ του Trump και της Kamala Harris.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured