Ο ανταποκριτής μας Στέργιος Κοράνας περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως αισθανθεί καλύτερα, μα τελικά η ασθένεια δεν τον άφησε να παραστεί στους Chromatics. Εδώ λοιπόν δημοσιεύουμε τις καλύτερες φωτογραφίες, μαζί με μερικές επί τροχάδην πληροφορίες για το τι έγινε στην Αποθήκη 13, τις οποίες μας έδωσε η φωτογράφος μας, Μυρσίνη Πατακάκη...

Οι Chromatics βγήκαν επί σκηνής γύρω στις 23.30, διαδεχόμενοι τους δικούς μας F.F. Mad. Το κρύο το βράδυ του Σαββάτου ήταν τσουχτερό στη Θεσσαλονίκη και ίσως να κράτησε πολλούς στα σπίτια τους, οπωσδήποτε πάντως η εικόνα του κοινού ήταν απογοητευτική, αφού βρίσκονταν γύρω στα 300 άτομα συγκεντρωμένα στην Αποθήκη 13.

Οι συνθήκες θέρμανσης στον χώρο είχαν μάλλον πέσει έξω στους υπολογισμούς τους, ένεκα και της επιδείνωσης του καιρού. Χαρακτηριστικά, η μύτη της τραγουδίστριας Ruth Radelet ήταν κόκκινη καθόλη σχεδόν τη διάρκεια της συναυλίας! Κάτι πάντως που δεν την εμπόδισε από το να σταθεί ορεξάτα στη σκηνή. Παγερές όμως υπήρξαν και οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου –η ατμόσφαιρα θερμάνθηκε μόνο όταν ακούστηκε το “I Want Your Love”. Οι Chromatics βάσισαν το σετ τους στο ήδη υπάρχον υλικό, έπαιξαν όμως και 2-3 νέα τραγούδια, πάντα στα γνώριμα synth pop μονοπάτια τους.

Η διασκευή των Αμερικανών στο “Running Up That Hill” της Kate Bush ακούστηκε τελικά στο encore και σηματοδότησε μία ακόμα κορύφωση της συναυλίας, αφού το κοινό την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό. Ήταν και η τελευταία, αφού δεν άργησε να σημάνει το οριστικό φινάλε, ώστε να περάσει η σκυτάλη στο έτερο εγχώριο support, τον Jiles John.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured