Πολλές είναι οι ατάκες που συνοδεύουν τις καλημέρες μας κάθε Σεπτέμβρη -«καλή σεζόν», «τα κεφάλια μέσα» «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» και άλλα παρεμφερή-, μα καμία δεν ταιριάζει στον φετινό Σεπτέμβρη, όταν απέχουμε μόλις λίγα 24ωρα από το τεράστιο διήμερο πάρτι του PRIMER MUSIC FESTIVAL. Εξάλλου, το φεστιβάλ έχει φροντίσει για το δικό του slogan: We Dare, We Love, We Rave

Από το 2018 που ξεκίνησε, το PRIMER MUSIC FESTIVAL φέτος επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ και πραγματοποιείται για 2 ημέρες σε 2 σκηνές, φιλοξενώντας πάνω από 16 καλλιτέχνες (εκ των οποίων οι 11 διεθνείς) και διοργανώνοντας ένα ανεπανάληπτο show, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα dance events του εξωτερικού, το οποίο θα διαρκέσει πάνω από 20 ώρες και θα περιλαμβάνει μοναδικές εμφανίσεις και εκρηκτικά οπτικά εφέ.

Μιλάμε για μερικούς από τους πιο έμπειρους DJs και παραγωγούς στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Πρόσωπα που έχουν βραβευτεί και τιμηθεί με διακρίσεις, επαγγελματίες του ήχου που έχουν εμφανιστεί μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, DJ acts που μες στην χρονιά έχουν εμφανιστεί στο Coachella, το Tomorrowland, το Ultra του Miami και τα mega clubs της Ibiza

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα συστατικά του dance διήμερου που θα μετατρέψει την πλατεία Νερού σε ένα τεράστιο dancefloor.

Πράγματα που θα συμβούν στο PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024:

- Ένας τοίχος γιγαντοοθονών led έκτασης πάνω από 800 τ.μ. θα στηθεί στο Main Stage του φεστιβάλ, όπου το Σάββατο headliner θα είναι ο Σουηδός τιτάνας της house και της techno Eric Prydz και την Κυριακή το παιδί θαύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, o 27χρονος Ολλανδός Martin Garrix.

- Μια δεύτερη κλειστή σκηνή, ονόματι Afterhours, έχει στηθεί στο Faliro Sport Pavilion (Tae Kwon Do) και θα φροντίσει να κρατήσει το πάρτυ του Σαββάτου μέχρι το πρωί, αφού μετά τα μεσάνυχτα η δράση θα περάσει εκεί και μάλιστα με πρωτοκλασάτα ονόματα όπως ο Δανός Kölsch και οι Ιταλοί Agents of Time.

- Το line-up είναι τόσο δυνατό που μεταξύ των ονομάτων που εμφανίζονται -σαν να μην τρέχει τίποτα- είναι οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και ελληνικού ραδιοφώνου Röyksopp. Η εμφάνισή τους -όχι DJ set, αλλά live show, με το οποίο θα ολοκληρωθεί μάλιστα η περιοδεία τους- αναμένεται τουλάχιστον monumental!

- Για εγγυημένα φαντασμαγορική και διαδραστική εμπειρία, όλοι οι θεατές θα προμηθευτούν κατά την είσοδό τους στο φεστιβάλ τα φωτιζόμενα βραχιολάκια-σήμα κατατεθέν του PRIMER MUSIC FESTIVAL, τα οποία θα αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής και θα δημιουργούν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στο Φάληρο, παρασύροντας τους πάντες σε ασταμάτητο απελευθερωτικό χορό.

- Ούτε μάρκες, ούτε ψιλά, ούτε ρέστα, ούτε ουρές. Τα βραχιολάκια θα φορτίζονται και μέσω κινητού, για οποιαδήποτε κατανάλωση στο bar, εύκολα, γρήγορα και cashless!

- Λέιζερ, φώτα, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά visuals και οπτικά εφέ θα προσθέτουν στην όλη εμπειρία και θα δημιουργήσουν απίστευτα φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

- Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν ακουστεί αυτό:

Κανένας Σεπτέμβρης. Δεν περιγράφω άλλο. 

 

Το PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024 πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού και το Faliro Sports Pavillion. Διαβάστε περισσότερα για τους headliners εδώ. Η online προπώληση συνεχίζεται εδώ. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured