Δελτίο Τύπου

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο μουσικό ταξίδι στο PRIMER Music Festival 2024!

PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024

We Dare, We Love, We Rave
The Ultimate Festival Experience

2 ημέρες
Σάββατο 7 + Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

2 σκηνές
@ Πλατεία Νερού + Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do

20 ώρες
συναρπαστικών εμφανίσεων και εκρηκτικών οπτικών εφέ

πάνω από
18 καλλιτέχνες

PRIMER MUSIC FESTIVAL
IS BACK BIGGER THAN EVER

Το PRIMER Music Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα. Από το 2018 γράφει ιστορία, μετρώντας στις μετακλήσεις του περισσότερους  από 40 καλλιτέχνες, προσφέροντας κάθε καλοκαίρι την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της χορευτικής μουσικής σκηνής ενώνονται στο PRIMER Music Festival 2024 για ένα αξέχαστο 2ήμερο φεστιβάλ.

Headliner του Μain Stage το Σάββατο 7/09 θα είναι o θρυλικός Σουηδός ERIC PRYDZ, ο τεράστιος star της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής και δημιουργός του πιο εντυπωσιακού 3D visual show στον κόσμο, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του “φρέσκου” Afterhours Stage, με το οποίο το Primer Music Festival ενισχύεται φέτος σημαντικά σε μέγεθος και διάρκεια, πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH. Ο MARTIN GARRIX, ο νεότερος και πιο επιτυχημένος DJ/παραγωγός της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής σήμερα, θα είναι ο headliner την Κυριακή 8/ 09.

Το φετινό line up περιλαμβάνει και άλλους mega-stars όπως οι RÖYKSOPP, KÖLSCH και ARGY, αλλά και τους A-Z, AGENTS OF TIME, GORDO, JUICY M, MISS MONIQUE, MORTEN και TUJAMO.

Το PRIMER Music Festival 2024 θα είναι μια once-in-a-lifetime εμπειρία!

Φέτος το PRIMER Music Festival περήφανα παρουσιάζει τις μοναδικές πρωτοτυπίες του

MEGA MAIN STAGE @ Πλατεία Νερού: ειδικά σχεδιασμένη, εντυπωσιακή σκηνή με περισσότερα από 800 τετραγωνικά led οθόνες, λέιζερ και πυροτεχνήματα!

ΖΗΣΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ LIGHT SHOW ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚEΣ ΕΜΦΑΝIΣΕΙΣ ΣΤO ΟΛΟΚΑIΝΟΥΡΓΙΟ MAIN STAGE. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ AFTERHOURS STAGE

After Hours Stage @ Tae Kwon Do: Dancing won’t stop at midnight this year! To PMF εγκαινιάζει μια έξτρα σκηνή και ανεβάζει την εμπειρία στα ύψη! Το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου το After Hours Stage παίρνει τη σκυτάλη από το main stage τα μεσάνυχτα, ώστε η μουσική να συνεχιστεί μέχρι τις έξι το πρωί.

Cashless Experience: το κοινό έχει τη δυνατότητα να φορτίζει με χρήματα το βραχιόλι του για οποιαδήποτε κατανάλωση στο μπαρ μέσω κινητού, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αλλά και προκαταβολικά, πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ.

Primer Nation Lounge: Ένα μοναδικό chill-out area για χαλάρωση σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Και φυσικά ΚΑΙ φέτος θα μοιράζονται στο κοινό τα φωτιζόμενα βραχιολάκια, το σήμα – κατατεθέν του Primer Music Festival, που πρώτο τα σύστησε στο ελληνικό κοινό, και θα δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής και διάδρασης.

PRIMER Music Festival presents

ERIC PRYDZ

MAIN STAGE HEADLINER 
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

O κορυφαίος Σουηδός DJ και παραγωγός, Eric Prydz, είναι ο headliner του Main Stage το Σάββατο 7/09. Ο Eric Prydz, γνωστός για τις τεράστιες επιτυχίες του όπως τα "Call on Me", "Pjanoo", "Opus" και πολλά άλλα μετρά 23 χρόνια στη μουσική, μια πορεία γεμάτη εντυπωσιακά επιτεύγματα που τον έχουν αναδείξει σε αγαπημένο και πάντα πρωτοπόρο καλλιτέχνη τόσο της underground όσο και της mainstream dance σκηνής.

Το χαρακτηριστικό blend progressive house και techno του Prydz αιχμαλωτίζει το κοινό και τους παρασέρνει σε ένα αξέχαστο ηχητικό ταξίδι. Τα shows του είναι θρυλικά, με πρωτοποριακά visuals και μια καθηλωτική παραγωγή που επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα των performances ηλεκτρονικής μουσικής.

Λίγο καιρό πριν έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει μετά το θεαματικό b2b set του μαζί με τον Anyma στο περίφημο Coachella Festival, σε ένα visual battle που θα μείνει στην ιστορία, ενώ το δικό του HOLO show, με τα αποκλειστικά 3D, φουτουριστικά γραφικά ολογράμματα, είναι μοναδικό στο είδος του. To “Allein” του Pryda ήταν άλλωστε το closing track σε ολόκληρο το tour της Afterlife, με τα social media να κατακλύζονται από βίντεο που δείχνουν όλους τους djs να χορεύουν ξέφρενα στο ρυθμό του, γύρω από τα decks.

Ο Eric Sheridan Prydz, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έγινε διάσημος για πρώτη φορά σε όλο τον πλανήτη το 2004 με το mega-hit “Call On Me”, ακολούθησαν τα “Proper Education” (ήταν ο πρώτος παραγωγός που πήρε το πράσινο φως από τους Pink Floyd να κυκλοφορήσει remix δικού τους έργου, το 2007, σαμπλάροντας το χορωδιακό κομμάτι του Another Brick In The Wall), “Pjanoo” (2008) και “Opus” (2015), ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο του studio άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο (“Opus” lp).

To 2017 κέρδισε το βραβείο “DJ of the Year” στα Electronic Music Awards, ενώ ήταν υποψήφιος και στην κατηγορία Live Act of the Year. Αρκετά συχνά φιγουράρει σε υψηλές θέσεις της TOP 100 λίστας του DJ Mag, ενώ έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ και events σε ολόκληρο τον πλανήτη (Coachella, Ultra Music Festival, Tomorrowland κ.α.).

Η εμφάνισή του ως headliner του Main Stage στο φετινό Primer Music Festival, το Σάββατο 7/9 θα είναι η πρώτη που πραγματοποιεί ποτέ στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την 1η μέρα του φεστιβάλ σε κορυφαίο event της χρονιάς για την dance κοινότητα!



RÖYKSOPP Live

MAIN STAGE - ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το φοβερό, επιδραστικό ντουέτο της electronica, Röyksopp, με τα δεκάδες club & chart hits και τις all star συνεργασίες, θα ξεσηκώσει το Main Stage το Σάββατο 7/9, σε μια από τις πιο upbeat χορευτικές βραδιές της χρονιάς!

Οι Röyksopp με επιρροές από ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, από τον Giorgio Moroder και τον Vangelis μέχρι τους Kraftwerk, έχουν πετύχει μια εντυπωσιακή καριέρα, με μια σειρά από τεράστια hits διεθνώς, με εθιστικές μελωδίες.

Οι χαρακτηριστικές συνθέσεις του ντουέτου τούς ανέδειξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής των τελευταίων 20 περίπου ετών, όπως τα αγαπημένα και του ελληνικού κοινού “What Else Is There?”, “Running To The Sea”, “Lover”, “Monument” κ.α., ενώ το βιογραφικό τους συμπληρώνουν εξαιρετικοί δίσκοι και συναρπαστικά remixes για μεγάλα ονόματα της pop rock σκηνής, όπως οι Depeche Mode, η Lady Gaga, ο Beck και οι Coldplay.

Με δύο βραβεία Grammy και επτά βραβεία Spellemannprisen, πραγματοποίησαν παγκόσμιες περιοδείες και παρήγαγαν άλμπουμ που έχουν φτάσει στην κορυφή των charts σε πολλές χώρες.

Το 2022 παρουσίασαν την τριλογία “Profound Mysteries” με αφετηρία με το φοβερό single “Impossible” με την σπουδαία Alison Goldfrapp στα φωνητικά, που απογείωσε για άλλη μια φορά το ραδιοφωνικό τους airplay.

Η μεγάλη παγκόσμια περιοδεία τους, με τίτλο “True Electric”, τους φέρνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στο Main Stage του Primer Music Festival. Το set τους πλαισιώνει επί σκηνής ομάδα χορευτών, που και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα ξεσηκώσει το κοινό για άλλη μια βραδιά χορού και υψηλής ενέργειας!

ARGY

MAIN STAGE - ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ο ARGY, ο Έλληνας DJ και παραγωγός της πασίγνωστης Afterlife που θεωρείται ο πρωταγωνιστής της ευρωπαϊκής underground electronica σήμερα, συμπληρώνει το line up του Main Stage στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ευρέως γνωστός για τα club anthems του «Ketuvim»,  «Tataki», «Pantheon», «Aria» και το αριστούργημα «Higher Power» σε συνεργασία με τον  Anyma, o superstar της melodic techno πρόκειται να φέρει μία εντελώς νέα μουσική ατμόσφαιρα.

Ο εθιστικός ήχος του είναι το αποτέλεσμα της μίξης της καινοτομίας με το συναίσθημα, δίνοντάς μας συνθέσεις που κυριαρχούν στα charts του Beatport, συναρπάζοντας τους ακροατές σε όλο τον κόσμο και αναδεικνύοντας τον Argy από έναν βιρτουόζο της underground σκηνής σε παγκόσμιο φαινόμενο.

AFTERHOURS STAGE HEADLINER
KÖLSCH

FALIRO SPORTS PAVILION
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ο θρύλος της techno σκηνής, ο Δανός DJ & παραγωγός KÖLSCH, θα είναι ο headliner του Afterhours Stage, που εγκαινιάζεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Faliro Sport Pavilion (Tae Kwon Do)!

Γνωστός για επιτυχίες όπως τo “All That Matters” που όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και tracks όπως τα "Grey", "Liath" και "DerDieDas", ο Kölsch έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Ο χαρακτηριστικός του συνδυασμός κλασικής house και σύγχρονης techno έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση, αναδεικνύοντάς τον σε περιζήτητο καλλιτέχνη, σε φεστιβάλ και clubs σε όλο τον κόσμο.

Από συναυλίες σε ιδιαίτερα venues μέχρι headlining στην Tomorrowland και στο Coachella αλλά και εκκεντρικές εμφανίσεις όπως αυτή που έκανε το 2017 στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι, τα σετ του Kölsch αποτελούν πάντα κορυφαία event.

Έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της pop rock και της electronica, ανάμεσά τους με τους Coldplay, Imogen Heap, London Grammar, Tiga, Sasha και Michael Mayer.

AFTERHOURS STAGE HEADLINER
AGENTS OF TIME

FALIRO SPORTS PAVILION
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Οι δύο Ιταλοί DJs και παραγωγοί συνδύασαν τα ταλέντα τους και μοιράστηκαν τις επιρροές τους για να γίνουν ένα από τα πιο περιζήτητα dance acts, κυκλοφορώντας μια σειρά από κορυφαίες δισκογραφικές επιτυχίες στην πορεία.

Οι Agents Of Time κάνουν προσεκτικά βήματα και δείχνουν ότι είναι ταλαντούχοι και ευέλυκτοι performers. Είτε τους ακούς σε κάποιο track τους είτε στη σκηνή, ισορροπούν μεταξύ πειραματισμού και ατμόσφαιρας στο dancefloor.

PRIMER Music Festival presents
MARTIN GARRIX

MAIN STAGE HEADLINER
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το παιδί-θαύμα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής & pop σκηνής MARTIN GARRIX είναι ο headliner του MAIN STAGE, την Κυριακή 8/9 (2η μέρα του φεστιβάλ)!

Ο Ολλανδός σούπερ σταρ επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 8 χρόνια, για να απογειώσει τα decks του μεγαλύτερου dance festival  στην Ελλάδα!

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο απόγειο της φήμης αλλά και της δημιουργικότητάς του, ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα, την πόλη που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν, εξαιτίας της συμμετοχής του ειδώλου του, έτερου Ολλανδού σούπερσταρ Tiësto, στην Τελετή ‘Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, που τον ενέπνευσε να γίνει και ο ίδιος DJ.

"Οι DJs δεν ήταν τόσο σπουδαίοι όσο είναι τώρα, οπότε το να είναι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων ένας Ολλανδός DJ ήταν μεγάλη υπόθεση. Θυμάμαι τη μουσική, παρήγαγε τόση ενέργεια. Είχα ένα πολύ ωραίο συναίσθημα απ’ όλο αυτό”, θυμάται ο 8χρονος τότε Martin.

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς για την καριέρα του Martin Garrix. Πρόκειται για τον πρώτο DJ/παραγωγό στην ιστορία της dance μουσικής που κατάφερε να έχει μια τόσο εντυπωσιακή αλλά και πολυδιάστατη καριέρα σε τόσο νεαρή ηλικία. Ο μόλις 27 ετών Ολλανδός έχει πετύχει μέσα σε μόλις 10 χρόνια να είναι #1 στο παγκόσμιο ranking, να έχει εμφανιστεί στα σπουδαιότερα events και φεστιβάλ του πλανήτη,

Η καριέρα του ξεκινάει το 2013 με το “Animals”, και ακολουθεί μια σειρά από mega hits: “Proxy”, “Helicopter”, “Wizard”, “Turn Up The Speakers”, “Virus” και “Gold Skies”, μερικά μόνο από αυτά.

Το 2015 ξεκινούν και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της pop και dance μουσικής, κάνοντας αρχή με το “Don’t Look Down” μαζί με τον Usher και το “The Only Way Is Up” με τον Tiësto.

Η συνέχεια, εντυπωσιακή, αφού μας χάρισε ορισμένα tracks-ύμνους, τόσο κολλητικά στο μυαλό που έγιναν όλα mega hits: “In The Name Of Love” feat. Bebe Rexha, “Scared To Be Lonely” feat. Dua Lipa, “There For You” feat. Troye Sivan, “Ocean” feat. Khalid,“Summer Days” με τον Macklemore και τον Patrick Stump των Fall Out Boy και φυσικά τη συνεργασία του με τους θρύλους της pop rock, Bono και The Edge των U2, το 2021 με το ”We Are The People”.

Στο Spotify ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ακροατές κάθε μήνα. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα events και φεστιβάλ του πλανήτη: Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2018, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella, Lollapalooza, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, ενώ το 2020 του ανατέθηκε το επίσημο μουσικό θέμα του UEFA EURO. Εμφανίζεται σε 150 events κατά μέσο όρο κάθε χρόνο, σε όλο τον πλανήτη.

Το 2022 αναδείχθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά #1 της περίφημης HOT 100 λίστας του DJ MAG. Η νίκη του ανακοινώθηκε από την κορυφή του κόσμου κυριολεκτικά! με ένα set σε livestream κατευθείαν από την κορυφή του θρυλικού Empire State Building στη Νέα Υόρκη, όπου μέχρι τότε είχε επιτραπεί η live εμφάνιση μόνο σε τεράστια ονόματα της μουσικής όπως οι Eminem, Ed Sheeran και Elton John!

Πριν περίπου 4 χρόνια ίδρυσε το δικό του υπερεπιτυχημένο δισκογραφικό label, τη STMPD RCRDS (Stamped Records), μέσω της οποίας αναδεικνύει νέα ταλέντα της dance σκηνής αλλά και εξερευνά περαιτέρω και τον προσωπικό του ήχο. Παράλληλα, ανακαίνισε και επαναλειτούργησε ένα συγκρότημα στούντιο ηχογραφήσεων στο Amsterdam, απ’ όπου έχουν ήδη περάσει καλλιτέχνες όπως οι Young Thug, Big Sean, One Republic, Yungblud και David Guetta, αλλά και εταιρείες παραγωγής και μεγάλα agencies όπως το Netflix, το ABC και το CBS.

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο μουσικό ταξίδι στο PRIMER Music Festival 2024.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ LINE UP
ΤΟΥ PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 7/9

MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)

Headliner:
ERIC PRYDZ
+
ARGY
MISS MONIQUE
ROYKSOPP LIVE
PEDRIK

AFTERHOURS STAGE (Faliro Sports Pavilion)

Headliner:
KÖLSCH
+
AGENTS OF TIME
CRISTIAN CAMBAS
NICK JOJO

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9

MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)

Headliner:
MARTIN GARRIX
+
GORDO
MORTEN
TUJAMO
JUICY M
PLAYMEN
MAUS

Δες παρακάτω το official aftermovie της περσινής διοργάνωσης:

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 5μμ

Εξασφάλισε εγκαίρως το εισιτήριό σου για την απόλυτη χορευτική εμπειρία της χρονιάς.

Η online προπώληση συνεχίζεται ΕΔΩ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured