Μαρία Χαμηλάκη

Οι The Cure ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο single τους, "A Fragile Thing", επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα.

Οι θρύλοι της post-punk συνεχίζουν να δίνουν δείγματα από το επερχόμενο άλμπουμ τους Songs Of A Lost World τις τελευταίες εβδομάδες. Το άλμπουμ αυτό είναι το πρώτο του συγκροτήματος μετά από 16 χρόνια από το 4:13 Dream του 2008. Το leading single "Alone" έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει ενθουσιάσει τους fans.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Robert Smith και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος δημοσίευσαν ένα teaser του δεύτερου single που είχε αρχικά δημοσιευθεί στο κανάλι τους στο WhatsApp και στη λίστα αλληλογραφίας των fans. Τώρα, αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη κυκλοφορία στα social media.

Μέσω Instagram, το συγκρότημα μοιράστηκε ένα άλλο απόσπασμα του κομματιού και αποκάλυψε ότι το full single θα είναι διαθέσιμο για ακρόαση την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου.

Το απόσπασμα φαίνεται να έχει ληφθεί από την εισαγωγή του τραγουδιού και τα συνοδευτικά γραφικά είναι παρόμοια με αυτά που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, ένα πορτρέτο λαξευμένο σε μια πέτρα.

Ο βαθιά συγκινητικός τόνος του "A Fragile Thing" μπορεί να έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της μητέρας, του πατέρα και του αδελφού του Smith, καθώς ο ίδιος είχε αποκαλύψει το 2019 ότι τα γεγονότα αυτά ήταν η πηγή για μερικά από τα «σκοτάδια» του νέου δίσκου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured