Φαίνεται πως η Taylor Swift δεν έχει μόνο φανατικούς υποστηρικτές. Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ένας συμμετέχων σε δημοπρασία ξόδεψε 4.000 δολάρια για να αγοράσει μια κιθάρα με την υπογραφή της Taylor Swift, μόνο για να την καταστρέψει με ένα σφυρί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σε μια εκδήλωση που ονομάζεται Ellis County Wild Game Dinner που πραγματοποιήθηκε έξω από το Ντάλας του Τέξας το βράδυ της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μια κιθάρα από την Eras Tour που έφερε την υπογραφή της Taylor Swift τέθηκε σε δημοπρασία.

Ο εχθρός της κιθάρας ήταν ένας άγνωστος ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη στιγμή αφού χτύπησε αρκετές φορές το όργανο προτού το διαλύσει. Καθ' όλη τη διάρκεια της καταστροφής, ο άνδρας γελούσε και επευφημούνταν από το κοινό.

Ένας εκπρόσωπος της Ellis County Wild Game είπε στο WFAA ότι οι ενέργειες του άνδρα δεν ήταν κακόβουλες και ότι το σπάσιμο της κιθάρας ήταν απλώς μια ανάλαφρη δήλωση που έδειχνε την αποδοκιμασία για τους ανθρώπους στη βιομηχανία του θεάματος που προσπαθούν να επηρεάσουν την πολιτική.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured