Οι Coldplay είχαν κάνει νύξη ήδη από το 2021 για το ότι θα εγκαταλείψουν κάποια στιγμή τη μουσική, αλλά τώρα επιβεβαίωσαν ακριβώς πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή. 

Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, ο Cris Martin συζήτησε την πορεία του συγκροτήματος καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο 10ο άλμπουμ τους, Moon Music. «Θα βγάλουμε μόνο 12 άλμπουμ και αυτό είναι η αλήθεια. Ναι, το υπόσχομαι», δήλωσε ο καλλιτέχνης. «Επειδή ουκ εν τω πολλώ το ευ και για κάποιους από τους επικριτές μας, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα! Είναι πολύ σημαντικό να θέσουμε αυτό το όριο».

«Υπάρχουν μόνο επτά βιβλία Harry Potter. Υπάρχουν μόνο 12,5 άλμπουμ των Beatles, περίπου το ίδιο ισχύει και για τον Bob Marley, όλοι αυτοί είναι οι ήρωές μας. Επίσης, έχοντας αυτό το όριο σημαίνει ότι τα standards ποιότητας που έχουμε θέσει είναι τόσο υψηλά αυτή τη στιγμή και για ένα τραγούδι είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει σε αυτά τα standards, κάτι που είναι υπέροχο. Και έτσι, ενώ θα μπορούσαμε να ρίξουμε την ποιότητα, προσπαθούμε να βελτιωθούμε», συμπλήρωσε. 

Αν και το 12ο άλμπουμ τους θα είναι ο τελευταίος τους δίσκος, ο Martin είπε ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες συμπληρωματικές κυκλοφορίες με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, Jonny Buckland, Guy Berryman και Will Champion αφού διαλυθούν. Προς το παρόν, όμως, οι fans των Coldplay θα πρέπει να απολαύσουν το Moon Music όταν κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, γιατί μετά από αυτό, θα απομένουν μόνο «δύο ακόμη άλμπουμ».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured