Μαρία Χαμηλάκη

Ο frontman των Måneskin κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι εκτός συγκροτήματος και έχει ιδιαίτερα προσωπικό χαρακτήρα. 

Σε παραγωγή Labrinth, το "Silverlines" είναι μια μπαλάντα υπό την καθοδήγηση του πιάνου. H βελούδινη φωνή του Damiano τραγουδά ελπιδοφόρους στίχους, γλιστρώντας χαριτωμένα στο φαλτσέτο του και τελικά φτάνει σε μια ισχυρή, ζωηρή κορύφωση στα μελωδικά ιντερμέδια του τραγουδιού.

Μιλώντας για το single, ο David είπε: «Αυτό το τραγούδι είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που ανήκουν σε αυτό το νέο μου εγχείρημα, και εκείνη την εποχή αντιπροσώπευε την ελπίδα για εμένα αλλά τώρα, αν κοιτάξω πίσω, μπορώ να δω πώς είμαι ακριβώς και ότι όντως βρίσκομαι εκεί που λέει το τραγούδι ότι θα ήμουν. Ήταν φυσικό για μένα να επιλέξω αυτό το τραγούδι ως την αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου και πραγματικά ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει μαζί μου σε αυτό το ταξίδι.»

Το "Silverlines" συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία των Nono και Rodrigo, που απεικονίζει τον David να περιηγείται σε σουρεαλιστικά μέρη. Στο τέλος του clip ο καλλιτέχνης μπαίνει σε μια λιμουζίνα και όταν τον ρωτάει ο οδηγός πού θέλει να πάει, δίνει την προφητική απάντηση: «Παντού». 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured