Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Αμβούργο της Γερμανίας (22 Σεπτεμβρίου), οι Linkin Park έκαναν μια τεράστια έκπληξη στους fans τους. Λίγο πριν το τέλος του show ερμήνευσαν live το νέο τους κομμάτι, "Heavy Is the Crown" που, μαζί με το "The Emptiness Machine", είναι το μόνο δείγμα μέχρι στιγμής από το επερχόμενο άλμπουμ τους, From Zero.

Όπως και στο πρώτο single τους "The Emptiness Machine", ο Mike Shinoda παίρνει τον πρώτο ρόλο στα φωνητικά, ενώ η νέα τραγουδίστρια, Emily Armstrong συμμετέχει ως δεύτερη φωνή, προτού αναλάβει η ίδια το ρεφρέν.

Οι Linkin Park αποκάλυψαν ότι το "Heavy Is the Crown", που αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα αυτή την εβδομάδα, θα είναι το επίσημο anthem για το παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends.

Ο Shinoda είπε για το τραγούδι στο Forbes: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία η συνεργασία με την Riot [Games] για να φέρουμε αυτόν τον ύμνο στην παγκόσμια κοινότητα του League of Legends. Το τραγούδι είναι ένα πραγματικό highlight αυτής της νέας εποχής μας, καθώς αξιοποιεί τον χαρακτηριστικό ήχο μας, εμποτίζοντάς τον με φρέσκια ενέργεια. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που οι fans θα το ζήσουν αυτό!».

Δείτε παρακάτω τους Linkin Park να ερμηνεύουν live το "Heavy Is the Crown" στο Αμβούργο.

https://www.youtube.com/watch?v=fs_T_gDnzxk

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured