Μαρία Χαμηλάκη

Ακριβώς μετά το debate των δύο υποψηφίων και μάλιστα μόλις δύο μήνες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, το pop icon δήλωσε ανοιχτά πως θα στηρίξει την Kamala Harris και παρότρυνε τους ακόλουθούς της να ψηφίσουν. Αυτό είναι γεγονός ύψιστης σημασίας αν σκεφτεί κανείς το τεράστιο ρεύμα που επηρεάζει η καλλιτέχνιδα.

Η Swift έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram «Θα ψηφίσω την Kamala Harris και τον Tim Walz στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή παλεύει για τα δικαιώματα των ανθρώπων που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τα υπερασπιστεί.»

Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι μια αξιόπιστη, ταλαντούχα ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σε αυτή τη χώρα εάν έχουμε οδηγό μας την ηρεμία και όχι το χάος. Ενθουσιάστηκα και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος εδώ και δεκαετίες υπερασπίζεται τα δικαιώματα LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα μιας γυναίκας στο σώμα της.».

Αναφορικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης από την εκστρατεία Trump σημείωσε: «Πραγματικά πυροδότησε τους φόβους μου για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους διάδοσης των λάθος πληροφοριών. Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια».

Η ποπ σταρ προέτρεψε επίσης τους θαυμαστές να κάνουν τη δική τους έρευνα και να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για το ποιον θα ψηφίσουν, ενώ υπενθύμισε στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά να εγγραφούν: «Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είσαι εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίσεις νωρίς. Θα ανεβάσω story με links για το πού μπορείτε να εγγραφείτε, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ψηφίσετε νωρίτερα»

Με αγάπη και ελπίδα,
Childless Cat Lady

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured