Μαρία Χαμηλάκη

Για έναν χρόνο ακόμη θα βρίσκεται «στο δρόμο» ο Ed Sheeran, προκειμένου να ολοκληρώσει το Mathematics Tour, την περιοδεία του δηλαδή για την προώθηση των άλμπουμ του +, , =, ÷ και ×.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι στις 27 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συλλογή από τις ζωντανές ηχογραφήσεις της τριετούς περιοδείας του Mathematics Tour. «Έχουν περάσει 15 χρόνια από την κυκλοφορία αυτών των άλμπουμ και ήταν ένα απίστευτο ταξίδι μέχρι στιγμής», δήλωσε ο Sheeran.

«Ήθελα να κάνω μια συλλογή με τα τραγούδια που παίζω στην περιοδεία, ώστε όλα τα μεγάλα τραγούδια να είναι συγκεντρωμένα κάπου για τους παλιούς ή για τους νέους fans», συνέχισε. «Η συλλογή βινυλίου / CD της περιοδείας θα έχει επίσης μερικές φωνητικές σημειώσεις δικές μου "κρυμμένες", που θα μιλούν για όλες τις αναμνήσεις μου πίσω από τα τραγούδια και από την περιοδεία, οπότε δώστε σημασία!».

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από χρονικό διάστημα περίπου δύο χρόνων, αφότου ξεκίνησε το Mathematics Tour, το 2022, που είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για τον Sheeran, καθώς ο ίδιος πούλησε περισσότερα εισιτήρια συναυλιών εκείνη τη χρονιά από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη. Τον Ιούλιο, ο τραγουδιστής του "Bad Habits" επιβεβαίωσε ότι το ταξίδι θα τελείωνε οριστικά το 2025, αποκαλύπτοντας τις ημερομηνίες για τις τελικές του συναυλίες, την άνοιξη και το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

«Έχουμε ακόμη έναν χρόνο αυτής της περιοδείας και τα Μαθηματικά τελειώνουν οριστικά, προχωράμε στο επόμενο σύνολο συμβόλων…», πρόσθεσε στην ανάρτησή του, δίνοντας ένα hint για το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured