Ένα νέο κομμάτι από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους Fate & Alcohol έδωσαν στη δημοσιότητα οι Japandroids. Ο τίτλος του είναι “D&T” και αποτελεί το δεύτερο single του δίσκου, μετά το “Chicago”.

Το Fate & Alcohol θα είναι η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Καναδών, όπως έχουν ανακοινώσει, και αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου.

Ο Brian King, frontman και τραγουδιστής του γκρουπ σε συνέντευξή του αφηγήθηκε την αστεία ιστορία που ενέπνευσε το κομμάτι:

«Ήμασταν στο δρόμο για ενάμιση χρόνο και το σχέδιο ήταν να ολοκληρώσουμε την... επανάσταση απόλαυσης, με μια στάση στη Φιλαδέλφεια για τέσσερα βράδια. Φτάσαμε νωρίς, εξουθενωμένοι και ατημέλητοι, οι φωνές μας είχαν κλείσει, οι καρδιές μας είχαν κουραστεί, και ενώ είχαμε κάθε πρόθεση να χαλαρώσουμε, κάποιος αναπόφευκτα φώναξε «πάμε να πιούμε» και ακολουθήσαμε. Ξεκίνησα για «ένα γρήγορο πριν το πρωινό», το ένα έγινε δύο πολύ σύντομα την είχα ακούσει κανονικά. Καθώς το soundcheck δεν ήταν παρά αρκετές ώρες αργότερα, αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω μια βόλτα και ξέφυγα από τους άλλους με το πρόσχημα ότι ήθελα να βγω για ένα τσιγάρο. Μισό τετράγωνο αργότερα, με σταμάτησε ένας άγνωστος που παρατήρησε ευγενικά ότι είχε δει πολλούς μεθυσμένους να εξερευνούν άσκοπα τους δρόμους της Φιλαδέλφειας, αλλά εγώ ήμουν μακράν «ο καλύτερος». Μου σύστησε "Ιησού και νερό", πράγμα που αποδέχθηκα. Υπακούοντας, επέστρεψα στο σκαμπό μου και μόλις είδα την αντανάκλασή μου στον καθρέφτη πίσω από το μπαρ, άρχισα να γράφω.»

Ακούστε το "D&T" των Japandroids παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured