Ο Ian McKellen, μετά από ένα ατύχημα στη σκηνή νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί.

Τον Ιούνιο, ο 85χρονος McKellen έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τη σκηνή στο Noël Coward του West End κατά τη διάρκεια της παράστασης Player Kings. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αργότερα επιβεβαίωσε ότι είχε κάταγμα στον καρπό του, με τον ηθοποιό να μην επιστρέφει στη σκηνή για τις υπόλοιπες παραστάσεις. Τον περασμένο μήνα, ο McKellen είπε ότι εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει δυνατούς πόνους.

Ωστόσο, μιλώντας στο BBC, ο McKellen επιβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί. «Θα συνεχίσω όσο τα πόδια, οι πνεύμονες και το μυαλό συνεχίζουν να λειτουργούν», είπε, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα κάνει διάλειμμα για το υπόλοιπο του 2024.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο McKellen αποκάλυψε ότι αν ο χαρακτήρας του Gandalf επρόκειτο να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε μελλοντική ταινία Lord Of The Rings, θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν άλλον να φορέσει το μυτερό καπέλο και τα γένια, αν περνά από το χέρι μου», είπε, έχοντας υποδυθεί τον Gandalf και στις ταινίες του Lord Of The Rings αλλά και στην τριλογία του Hobbit.

Μια νέα ταινία, το The Hunt For Gollum, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 με τον Andy Serkis να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί. «Ο ενθουσιασμός για το Lord Of The Rings δεν έχει καταλαγιάσει», είπε πρόσφατα ο McKellen στο Big Issue. «Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα από αυτό. Μόλις μου είπαν ότι θα γίνουν περισσότερες ταινίες με τον Gandalf να συμμετέχει και ελπίζουν ότι θα τον υποδυθώ».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured