Φωτογραφίες: Ryme63

Σάββατο βράδυ, κολλημένος στην κίνηση και τέρμα τσιτωμένος, κάπως έτσι μπήκα στο κατάλληλο κλίμα για την πρώτη – και πολυαναμενόμενη – φορά που θα έβλεπα τον Necro. Ήμουν σίγουρος ότι το σόου του στην Αθήνα θα ήταν τόσο «σκληρό» όσο και τα τραγούδια του. Ήμουν σίγουρος και για το κοινό που θα μάζευε, φτάνοντας όμως στο Texas Necropolis ξαφνιάστηκα: το 50% του συγκεντρωμένου κόσμου (ίσως και παραπάνω) ήταν μεταλλάδες, ποσοστό μάλιστα το οποίο ανέβηκε αρκετά περισσότερο υπέρ τους όσο πλησιάζαμε προς την εμφάνιση του Necro. Ο οποίος έφτασε συνοδευόμενος από 3 κοπέλες, συντηρώντας έτσι τη φήμη του ως…γυναικά! Μην ξεχνάμε την εκφρασμένη του συμπάθεια για τη βιομηχανία του πορνό, η οποία τον οδήγησε το 2003 στη σκηνοθεσία της ταινίας Sexy Sluts: Been There Done That (στην οποία εμφανίστηκε κιόλας).

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Flowjob. Οι οποίοι το προσπαθούν φιλότιμα, δεν λέω, αν κάτι όμως απέδειξαν και τούτη τη φορά που έτυχε να τους δω ζωντανούς είναι ότι χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα. Στη συνέχεια, Necro και Mr. Hyde ανέβηκαν και οι δύο στη σκηνή και ξεκίνησε έτσι το «κυρίως πιάτο» του Σαββατόβραδου. «I don't care if you downloaded my albums, as long as you're rockin’ ’em!» κραύγασε ο Necro ξεσηκώνοντας τους πάντες και λαμβάνοντας τρελό respect.

Highlight της συναυλίας, η οποία περιλάμβανε τραγούδια από όλους τους δίσκους του Necro, όπως και 2-3 από το άλμπουμ του Mr. Hyde, το τρίτο κομμάτι του σετ, το “Push It To The Limits” – από τη συνεργασία με τον Jamey Jasta των Hatebreed, με ρεφρέν από το σάουντρακ του Scarface. Σε αυτό έπεσε τρελό κοπάνημα μέσα στο Texas Necropolis. Σημειώστε ακόμα πως ο Mr. Hyde υποστήριξε άψογα τον τεράστιο επί σκηνής Necro (τεράστιος μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά, καθώς τα έχει τα κιλάκια του), προσθέτοντας τον δικό του τόνο σε μια βραδιά η οποία μας άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Μόνα μελανά σημεία, ο κακός ήχος – αν και δεν πτόησε το flow του Necro – όπως και οι υπάρχοντες…πυροσβεστήρες: όσο και να κοίταζα, η ημερομηνία λήξης ήταν σαφέστατα περσινή…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured